به گزارش خبرگزاری مهر، محمد قمی ضمن تاکید بر افزایش قیمت بنزین و یا سهمیه بندی آن افزود: افزایش قیمت بنزین و یا سهمیه بندی توسط کارت هوشمند سوخت، می تواند مانع قاچاق این کالا شود و اگر طبق پیشنهاد تبصره 13 این صرفه جویی در یارانه ها به توسعه حمل و نقل کشور اختصاص پیدا کند ، قدم های مثبتی در هدفمند ساختن یارانه ها برداشته شده است که از آن باید در کارهای زیر بنایی استفاده گردد و این کار با سرعت بیشتری دنبال شود.
عضو کمیسیون انرژی خاطرنشان کرد: تبصره 13 با تبدیل شدن به یک قانون 5 ساله و استفاده از یارانه خرید بنزین ، باید سهم حمل و نقل عمومی را افزایش دهد و طبق برنامه ارائه شده آن را به سهم 75 درصدی برساند.
قمی افزود: این کار هیچ بودجه ای بر دولت تحمیل نمی کند و تنها با بودجه ای که سالها برای خرید بنزین پرداخت می شد، تامین می گردد.
وی افزود: از این بودجه برای توسعه یکی از مهمترین ارکان کشور یعنی حمل و نقل عمومی استفاده می شود و این روشی در مدیریت مصرف سوخت است که مورد تایید نمایندگان مجلس است.
قمی در ادامه خواستار افزایش حقوق و دستمزد قشر متوسط جامعه شد تا در صورت اتخاذ تصمیم افزایش قیمت بنزین به این طبقه از جامعه آسیبی وارد نیابد.
نماینده مردم پاکدشت در پایان اظهار امیدواری کرد : پرداخت یارانه ها در تمام بخش ها هدفمند گردد به طوری که همه از آن استفاده نمایند. شاید بنزین بیشترین میزان این یارانه ها را به خود اختصاص داده که با تحقق حذف یارانه آن به اهدافمان نزدیک می شویم.