مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری گفت: باید تلاش کنیم سیاستهای جبرانی ترمیم حقوق بازنشستگان را در بودجه سال آینده پیگیری کنیم.

به گزارش خبرگزاری مهر، جمشید تقی زاده در آیین عزاداری حسینی در صندوق بازنشستگی کشوری و در جمع مدیران و کارکنان این صندوق با تاکید بر اینکه نام امام حسین (ع) و حماسه عاشورا سرشار از مفاهیم و ابعاد عمیقی است که ظرفیت‌های بزرگی را برای عاشقان و ارادتمندان آن امام همام ایجاد می کند، گفت: در دانشگاه عاشورا، امام حسین (ع) یک احیاگر بزرگ دینی بود که اهداف مهمی برای قیام عاشورا از جمله احیای امر به معروف و نهی از منکر، احیای قسط و عدالت، بازگشت ارزش ها و فضایل دینی اسلام، عمل به احکام و قوانین الهی، پیروی از سنت های الهی و جلوگیری از بدعت ها و انحرافات در دین، وفاداری و پایبندی به پیمان ها و بیداری وجدان ها را رقم زد.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری، حماسه عاشورای حسینی را تابلویی از ارزش ها و فضایل دینی و اخلاقی عنوان کرد و افزود: در این تابلو، قیام امام مظهر حق بر علیه باطل بود که به عنوان یکی از مهم ترین استراتژی های امام در برابر دشمن تلقی می شد.

تقی زاده اضافه کرد: ضمن اینکه یکی از ویژگی ها یا پیام این قیام عزت نفس و کرامت انسانی بود که خود جنبه تربیتی دارد و این رفتار امام حسین (ع) نماد بارز عزت محوری بود.

وی برقراری قسط و عدل را مهم دانست و گفت: ما برای جامعه هدف یعنی بازنشستگان عزیز باید حقوق واقعی آنان را اجرا کنیم و در تمام امور عدالت را رعایت کنیم. عزت نفس و کرامت انسانی که از پایه های مکتب امام حسین است را برای بازنشستگان عزیز در رفتار و گفتار سازمانی خود پیاده کنیم و احیای ارزش های دینی و ترویج فضائل اخلاقی و دوری از رذایل اخلاقی را سرلوحه کار خود قرار دهیم.

تقی زاده تاکید کرد: در حماسه بزرگ و ماندگار عاشورا شخصیت های مهمی نقش آفرینی کردند؛ امام حسین (ع) که پرچم دار عدالت و احیاگر ارزشهای دینی است و درمقابل یزید نماد ظلم و ستم است. اما دراین میان شخصیت دیگری بنام عمرسعد نیزحضور داشت . عمر سعدی که هم دنیا و هم آخرت، هم یزید و هم حسین (ع) را با هم می خواست و در آخر هم همه را ازدست داد. باید تلاش کنیم که این عمر سعد درونی را که ما را به سمت سقوط و تباهی می کشد، از خود دور کنیم.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری در ادامه اظهار کرد: جا دارد پس از هفت ماه تلاش بی وقفه و خستگی ناپذیر نسبت به انجام وظایف سنگین که بر دوش کارکنان این صندوق بوده است و اتفاقات بزرگی که در همین مدت رقم خورده، از همه مدیران و کارکنان قدردانی کنم.

تقی زاده گفت: وظایف و بخش هایی که در حوزه کاری ما به عنوان صندوق بازنشستگی بوده و از دست ما برمی آمده خوشبختانه به نحو شایسته ای انجام شده و در این بخش مایه آرامش نسبی جامعه بازنشستگان تحت پوشش شده است.

وی یادآور شد: دریافت اعتبارات ۲۲۰۰ میلیارد تومانی همسان سازی، اجرای پلکانی حقوق و افزایش های سال ۹۷ در کمترین زمان ممکن پس از ابلاغ، صدور احکام و به روز رسانی در سامانه های برخط، پاسخگویی در میز خدمت و مرکز پاسخگویی، افزایش سقف وام و سفرهای گردشگری، برگزاری جشنواره ۲۵ ذی الحجه در تمام کشور، پرداخت حقوق پیش از پایان هر ماه و سایر فعالیت هایی که در این مدت انجام شده، همه مرهون تلاش ها و تعهد سازمانی همکاران صندوق در کل کشور است.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری در ادامه گفت: مهم ترین موضوع پیش روی صندوق و ما به عنوان مسئول در حوزه بازنشستگی، بودجه سال ۹۸ است که باید تلاش کنیم هم در بخش بودجه و اعتبارات صندوق و بحث همسان سازی و هم قانون مدیریت خدمات کشوری در شش ماهه دوم سال و همچنین  سیاستهای جبرانی ترمیم حقوق بازنشستگان رادر بودجه سال آینده پیگیری کنیم تا اقدامات و فعالیت های خوب، دقیق و پیگیر اتفاق بیفتد و انتظارات جامعه بازنشستگان را تا حدی رفع کنیم.

تقی زاده تصریح کرد: امروز وظیفه و رسالت همه ما در صندوق بازنشستگی کشوری خدمت صادقانه و سالم به بازنشستگان و جامعه شش میلیون نفری تحت پوشش است تا فشار اقتصادی سنگینی که این روزها به خصوص بر بازنشستگان وجود دارد، کاهش یابد. به هرحال ذات استکباری آمریکا و دشمنان کشور تحمیل این فشارها است و برای آنها درد مردم مهم نیست.