بهشهر- فرماندار بهشهر گفت: در بخش گردشگری دریایی مغفول مانده ایم و باید با توجه به زیرساخت های مناسبی که در بخش دریایی داریم توجه ویژه ای به این بخش اعمال شود.

به گزارش خبرنگار مهر، هادی خنجری، شامگاه یکشنبه در جمع خبرنگاران و نشست صمیمی با اصحاب رسانه افزود: برای توسعه بهشهر دو جهت گیری ملموس در بخش گردشگری و کشاورزی وجود دارد و باید با توسعه این دو مهم، به توسعه همه جانبه رسید.

وی اظهار داشت: گردشگری بسیار فعال و پویا است و می تواند جوابگوی مناسبی برای اقتصاد باشد که با توجه به فراهم بودن زیر ساخت های گردشگری دریایی رایزنی های مختلف با ایران صدرا بهشهر انجام شد و اعلام شد که این توانمندی وجود دارد و باید با برنامه ریزی محقق شود.

خنجری تجارت گردشگری را راهی مناسب و مطمئن برای توسعه اقتصادی و رشد اقتصادی دانست که باید در کنار همه موارد گردشگری دریا، جنگل، میراثی، تاریخی و غیره به بوم گردی هم توجه شود.

نماینده عالی دولت در شهرستان بهشهر افزود:  طبیعت گردی و گردشگری میانکاله بعنوان یک اکوتوریسم منحصر به فرد در بهشهر مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت و مقرر شد تا گردشگری طبیعت در قالب طرح سرمایه گذاری و ممیزی، مجوزهای اولیه را کسب و آغاز به کار کند.

وی گفت: با ایجاد طبیعت گردی و گردشگری میانکاله، شاهد آغاز گردشگری در میانکاله با پیوست محیط زیستی خواهیم بود.

فرماندار بهشهر در ادامه با اشاره به اینکه کاخ صفی آباد از مناطق گردشگری بهشهر در بام این شهرستان است اما سال های سال، مردم آرزوی بازدید از این مکان را دارند که میسر نمی شود؛ یادآور شد: با رایزنی ها یانجام شده، موافقت لازم وزیر اطلاعات کسب شد و در دهه فجر امسال شاهد ورود و حضور مردم در صفی آباد خواهیم بود.

خنجری اظهار کرد: با آزادسازی بازدید از کاخ صفی آباد به عنوان مطالبه مردم بخشی از مسیر توسعه، بازخواهد شد.

وی همچنین با اشاره به ظرفیت های خوب و مناسب بخش کشاورزی بهشهر گفت: در این بخش هم با کشت گیاهان دارویی، کشت زعفران و تلاش برای توسعه و کشت فندق در اراضی بالادست و کوهستانی تلاش داریم تا کشاورزی در بخش روستایی رونق بیشتری بگیرد.

فرماندار بهشهر افزود: یکی از برنامه های مهم ما تضمین بازار فروش محصولات باغی و کشاورزی روستایی است که تلاش داریم تا بازارهای محلی شهری و روستایی برای فروش محصولات ایجاد شود.

خنجری در ادامه منطقه آزاد را ظرفیت مهم برای مازندران اعلام کرد که با توجه به فراهم بودن زیر ساخت های لازم در بندر امیرآباد بهشهر، همچون رورو ریلی، سکوهای بارگیری، مسیرهای دسترسی، پس کرانه ها و زمین های پشتیبان و فعال بودن واحدهای تولیدی، این منطقه می تواند گزینه مناسبی برای منطقه آزاد باشد.

وی با بیان اینکه حال شهرک صنعتی ما خوب نیست؛ گفت: فعال نبودن واحدهای صنعتی و راکد بودن آن موجب شده است که این شهرک به نوعی به شهرک خاموش تبدیل شود و مطالبات بانک ها مهمترین مشکل واحدهای تولیدی است که تلاش داریم تا با برطرف کردن آن، رونق ایجاد شود.