سرپرست آموزش متوسطه آموزش و پرورش معتقد است تاثیر قطعی سوابق تحصیلی در کنکور برقراری عدالت آموزشی است و امکان بهبود سوابق تحصیلی برای همه فراهم است.

به گزارش خبرنگار مهر، تاثیر قطعی سوابق تحصیلی در کنکور به عنوان یکی از راه های عبور از کنکور و رسیدن به راه حل های جدید در پذیرش دانشگاه ها از سوی آموزش و پرورش دنبال می شود. راهی که مخالفانی هم دارد. به طور نمونه برخی مخالفان معتقد هستند با احتساب تاثیر قطعی معدل در نمره کنکور بسیاری از دانش آموزانی که به هر دلیلی در طول تحصیل نتوانستند نمره خوبی کسب کنند، دچار خسران می شوند و این نکته را ذکر می کنند که گویی این تصمیم با این پیش فرض گرفته شده است که تمام متقاضیان کنکور، کسانی هستند که همان سال از مدرسه فارغ التحصیل می شوند و یا نهایتا یکی دو سال پشت کنکور هستند.

عبدالرسول عمادی که به تازگی سرپرستی معاون متوسطه آموزش و پرورش را به عهده گرفته است در گفتگو با خبرنگار مهر، در پاسخ به این ابهامات گفت: برای همه این امکان وجود دارد که سابقه تحصیلی خود را بهبود بدهند. این اتفاق که کسی در طول تحصیل درس نخواند و بعد ناگهان علاقمند درس و تحصیل شود، به ندرت رخ می دهد اما آنها می توانند دوباره دروس را امتحان بدهند و معدل خود را بهبود بدهند.

وی اضافه کرد: سابقه تحصیلی تنها راهی است که آموزش و پرورش را می تواند از شر آموزش های یک روزه و کنکور و تست رها کند. ضمن اینکه سابقه تحصیلی مربوط به یکسال منتهی به کنکور نیست. فاصله بین خرداد که امتحانات نهایی برگزار می شود و تیرماه که کنکور است هم آنقدر نیست که کسی درس خوان شود.

سرپرست آموزش متوسطه در پاسخ به این پرسش که بحث تاثیر قطعی کنکور برای کسانی که معدل بالا دارند نیز دور از عدالت است چرا که معدل های نزدیک به هم بالای ۱۹ بسیار زیاد است، بیان کرد: بله این اتفاق می افتد که گاهی در رتبه های بالا معدل بالا یکنفر را ۱۰۰ رتبه هم عقب بیاندازد اما به هر حال این مشکل بیشتر مربوط به کسانی است که دوپینگی کنکور می دهند. برای کسانی که دسترسی به کلاس های آموزشی ندارند تاثیر قطعی معدل در کنکور یک نوع عدالت آموزشی است. ما باید همه را کنار هم ببینیم.