سمنان - مدیرکل حمل‌ونقل و پایانه‌های سمنان گفت: با توجه به ترخیص لاستیک برای ناوگان حمل‌ونقل عمومی از گمرک کشور، لاستیک مورد نیاز و مناسب رانندگان استان در اختیارشان قرار می‌گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، احسان منصور کیایی صبح چهارشنبه در نشست خبری با حضور اصحاب رسانه و مطبوعات به میزبانی اداره کل حمل‌ونقل و پایانه‌های استان سمنان، ضمن بیان اینکه هفته گذشته ۱۴۳ هزار حلقه لاستیک برای استفاده ناوگان حمل‌ونقل باری و مسافربری کشور از گمرک ترخیص شده است، تأکید کرد: طبیعتاً با این موضوع، لاستیک موردنیاز رانندگان استان نیز در اختیارشان قرار خواهد گرفت.

وی افزود: لاستیک یکی از نیازها و مطالبات اساسی رانندگان حمل‌ونقل عمومی و در زمره دغدغه‌های دولت بود که خوشبختانه در این زمینه توانسته‌ایم شاهد اقدامات خوبی با تعامل گمرک جمهوری اسلامی ایران باشیم.

مدیرکل حمل‌ونقل و پایانه‌های سمنان بابیان اینکه دولت خود را ملزم به رفع مشکلات رانندگان حمل‌ونقل عمومی می‌داند، بیان کرد: مشکلات صنفی رانندگان در بخش‌های مختلف همواره مورد رصد قرار می‌گیرد.

منصور کیایی همچنین گفت: مشکلی برای تردد و حمل نقل ماشین‌های سنگین باری و عمومی در سطح استان سمنان وجود ندارد و روز سه‌شنبه شاهد صدور یک هزار و ۲۰۰ بارنامه در سطح استان بودیم که نشان می‌دهد روال خدمت‌رسانی توسط رانندگان حمل‌ونقل عمومی به‌خوبی در سرخ استان برقرار است.