خبرگزاری مهر - گروه دین و اندیشه: رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله خامنه ای در موقعیتها و مناسبتهای مختلف در باب عاشورا و قیام امام حسین(ع) مطالبی را بیان فرموده اند که برخی از آنها به تدریج در ایام محرم در معرض دید و نظر مخاطبان "مهر" قرار می گیرد .

محرم ، فرصت حرف زدن با مردم است . مهم افکار عمومی است، مهم افکار جوانان است، مهم اراده و خواست و باور این توده عظیم مردمی است که در این کشور همه کارها را آنها انجام می دهند، انتخابات را آنها انجام می دهند، جنگ را آنها می کنند، اقتصاد و فعالیت و سازندگی را آنها می کنند، دولتها را آنها پشتیبانی می کنند . افکار عمومی ، تمایلات مردم ، ایمان و قبول و باور این توده انبوه و عظیم از همه چیز مهمتر است .

تلاش تبلیغاتی دشمن این است که این را از انقلاب و اسلام و روحانیت بگیرد .

محرم فرصتی برای شماست که با بهترین زبان ، با گزینش بهترین سخن ، بهترین مطلب ، بهترین شیوه ، بخصوص با اخلاق خوب ، با نشان دادن بی طمعی ، بی غرضی ، نچسبیدگی به زخارف دنیا ، بی اعتنایی به تشریفات و جاه  ومقام ، بتوانید این افکار عمومی را ، این تمایل عمومی را ، این محبت عمومی را ، همچنان که متوجه به دین و به روحانیت و به نظام هست ، حفظ و تقویت کنید .

---------------------------------------------------------

فرازهایی از بیانات مقام معظم رهبری پس از درس خارج فقه و در آستانه محرم - 16 فروردین 1379