کامبیز درم‌بخش معتقد است ساده بودن خطوط در خلق جغدها در نمایشگاه «جغدآباد» حاصل سال‌ها تجربه هستند و به کارگیری این خطوط به درک مخاطب کمک می‌کند.

کامبیز درم‌بخش، طراح، کاریکاتوریست و گرافیست درباره نمایشگاه «جغدآباد» که ۲۰ مهرماه در گالری آ برگزار می‌شود، به خبرنگار مهر گفت: جغد در ادبیات ایران سابقه طولانی دارد، همچنان که خیلی از کلکسیونرها، مجسمه‌های جغد جمع می‌کنند و خیلی از مجسمه‌سازان فقط روی جغد کار می‌کنند، البته من سال‌هاست طرح‌هایی با موضوع جغد می‌کشیدم و آن‌ها را جمع می‌کردم.

وی درباره آثار و تکنیک‌های آنها بیان کرد: تعداد ۴۰ اثر با تکنیک‌های مختلفی چون مداد رنگی، مداد شمعی، مرکب، کلاژ و دیگر تکنیک‌ها با موضوع جغد در این نمایشگاه به نمایش می‌گذارم.

درم‌بخش در ادامه گفت: این نمایشگاه بر خلاف دیگر نمایشگاه‌های من که جنبه‌های مفهومی‌دارد، جنبه تزیینی و دکوراتیو دارد و بیشتر تکنیک و رنگ و زیبایی را به نمایش می‌گذارد و آثار نمایشگاه «جغدآباد» به عنوان تابلویی که روی دیوار می‌رود، قابل استفاده است.

وی با اشاره به نظر عموم درباره شومی‌ جغد توضیح داد: آن طور که عامه می‌گویند جغد شوم است و اگر گریه کند یک نفر می‌میرد یا اگر بخندد، خوشبختی می‌آورد، اما این پرنده در فرهنگ اروپا سمبل خوشبختی است.

این طراح و گرافیست درباره ویژگی بصری این آثار گفت: به غیر از چند اثر، همگی آثار جدید هستند و طی سه ماه اخیر طراحی شده‌اند. همچنین ویژگی خاص نمایشگاه «جغدآباد» ساده بودن خطوط است که سال‌ها تجربه و توانایی پشت خطوط است و از نظر زیبایی شناسی و کمپوزیسیون حساب شده هستند و به کارگیری این خطوط به درک مخاطب کمک می‌کند و جالب خواهد بود.

درم‌بخش در پایان از پخش یک فیلم مستند با موضوع زندگی این هنرمند به کارگردانی جواد آتشکاری در گالری آ طی روزهای برپایی نمایشگاه خبر داد.

نمایشگاه آثار کامبیز درم‌بخش و سهیل حسینی به صورت مجزا و با عنوان «جغدآباد» روز جمعه ۲۰ مهرماه در گالری آ به نشانی خیابان کریمخان زند، خیابان عضدی جنوبی، کوچه اردشیر ارشد، شماره ۷ گشایش می‌یابد و تا اول آبان ماه ادامه خواهد داشت.