رضا پیردایه در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: از سال ۸۳ شورای سالمندان در کشور با تشکیل جلسات به طور گسترده در سطح کشور فعالیت داشته است که به تبع آن در لرستان و بروجرد نیز جلساتی نیز برگزار شده است.
وی، افزود: در بروجرد نیز این شورا با ریاست و نظارت فرمانداری و برخی از دستگاه های اجرایی به عنوان اعضای شورای سالمندان در بروجرد ایجاد شده است و دبیرخانه آن را اداره بهزیستی برعهده دارد.
رئیس اداره بهزیستی بروجرد با بیان اینکه بروجرد پیرترین شهر از نظر وجود سالمندان در لرستان است، تصریح کرد: با توجه به حساسیت های رسیدگی به سالمندان کشور در سال ۱۳۹۵ نامه ای ارسال شد تا این شورا هم در بروجرد فعال شود.
پیردایه، ادامه داد: برخی از ادارات عضو در شورای سالمندان مانند شهرداری متاسفانه مصوبات جلسات گذشته را که قرار بوده عملیاتی کند اجرا نکرده است.
وی، خاطر نشان کرد: همچنین شبکه بهداشت و درمان بروجرد موظف به پیگیری و ایجاد دو پایگاه غربالگری در شهرستان بوده که انجام شده است.
رئیس اداره بهزیستی بروجرد، گفت: در حال حاضر دو مرکز نگهداری سالمند به نام مرکز حضرت امام علی(ع) برای نگهداری مردان سالمند و مرکز حضرت فاطمه زهرا(س) برای نگهداری زنان سالمند در بروجرد فعالیت می کند.
پیردایه با بیان اینکه در این دو مرکز ۵۰ سالمند زن و مرد نگهداری می شود، اظهار داشت: در حال حاضر مرکزی از سوی بخش خصوصی به نام بنیاد فرزانگان در شهرستان بروجرد راه اندازی شده است.
وی، یاد آور شد: همچنین خانه امید برای رفاه حال بازنشستگان در حال ساخت است و امیدواریم با ایجاد این مراکز در شهر، سالمندان از شرایط بهتری برخوردار شوند.
رئیس اداره بهزیستی بروجرد، گفت: بیش از ۱۲.۳ درصد جمعیت شهرستان بالای ۶۰ سال سن دارند.