کرمانشاه- عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: ارزش های اخلاقی باید به محیط دانشگاهی ما بازگردد.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی گلشنی امروز پنج شنبه در آیین افتتاحیه دومین همایش سراسری اخلاق در پژوهش که در دانشگاه رازی کرمانشاه برگزار شد اظهار داشت: اخلاق در پژوهش هم بعد نظری و هم بعد عملی دارد که متاسفانه بعد عملی آن در محیط ما مورد غفلت واقع شده است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان بینش اسلامی در هر دو بُعد تأثیرگذار است، تصریح کرد: اسلام در بُعد نظری به طالب علم یک بینش الهی می‌بخشد و می توان گفت برای خلقت عالم هدف قائل است و به یک نظام ارزشی اعتقاد دارد.

وی بیان داشت: طی دو قرن گذشته پیشرفتهای زیادی در تکنولوژی به وجود آمده است اما از طرفی تلفاتی از جمله نابودی محیط زیست را هم به دنبال داشته است.

گلشنی یادآور شد: در نیمه اول قرن ۲۰ ارزشها و حقایق از هم جدا بودند که در اوایل انقلاب اولین چیزی که انجام شد ارتباط این ۲ با هم بود.

وی با بیان اینکه متاسفانه اخلاق در محیط های آموزشی پژوهشی به طرق مختلف از بین رفته بود و در مقابل عده ای آمدند و اخلاق را رایج کردند، عنوان کرد: عجب و تکبر را دشمن علم است و متاسفانه این دو خصیصه در حال حاضر در دانشگاههای کشور مشهود است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: علم توانایی پاسخ به سؤال های مربوط به اخلاق را ندارد همانطور که با هیچ زبانی علمی نمی‌توان به تبیین زیبایی‌ بپردازیم.

وی با بیان اینکه در حال حاضر دانشجویان فقط به علم توجه دارند و به ابعاد مختلف اخلاق توجه چندانی ندارند، تاکید کرد: در چنین وضعیتی لازم و ضروری است ارزشهای اخلاقی به محیط دانشگاهها برگردند.