به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان کردستان حجت الله نریمانی در گردهمایی یک روزه کارشناسان اداره قرآن، عترت و نماز شهرستان ها و مناطق تابعه استان کردستان که در سالن اجتماعات اداره کل برگزار شد، از تلاش و زحمات کارشناسان حوزه قرآن و عترت تقدیر کرد و اظهارداشت: دست اندرکاران این حوزه طلائیه داران فرهنگ سازی انس با قرآن در دستگاه تعلیم و تربیت هستند.
وی افزود: معیار فعالیت های حوزه قرآن، عترت و نماز در آموزش و پرورش تفاهم نامه های منعقده وزارت آموزش و پرورش با استان و ابلاغیه ها و دستورالعمل های ارسالی است و بستر مناسب برای اجرای این برنامه ها باید فراهم شود.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان کردستان محور همه فعالیت های پرورشی را قرآن دانست و ادامه داد: اگر دانش آموزان با قرآن مانوس شوند قطعا به اهداف اصلی حوزه پرورشی خواهیم رسید.
نریمانی با بیان اینکه از بهترین کارهای دوران خدمت معلمان این است که دانش آموزان را در حد توان با قرآن مانوس کنند، یادآور شد: اگر فرهنگ انس با قرآن ترویج پیدا کند، آسیب های اجتماعی در جامعه وجود نخواهد داشت.
وی مهجور بودن قرآن در جامعه را ریشه همه آسیب های اجتماعی دانست و بیان کرد: مشکلاتی و آسیب های اجتماعی امروز نشأت گرفته از این است که قرآن را وارد زندگی ما نشده است.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان کردستان با بیان اینکه قرآن کتابی است که به تمام شئونات زندگی احاطه دارد، گفت: این کتاب زندگی برای همه روابط و مناسبات و شئونات زندگی برنامه دارد و اگر از محتویات آن استفاده شود جامعه ای در طراز مکتب قران و جمهوری اسلامی خواهیم داشت.
نریمانی با اشاره به اینکه فعالیت های خوبی در حوزه قرآن، عترت و نماز برنامه ریزی شده است، اظهارداشت: از کارشناسان این حوزه در شهرستان ها و مناطق تابعه استان انتظار داریم این برنامه ها را اجرایی کنند.
وی در ادامه بر آگاه سازی دانش آموزان نسبت به مسائل عقیدتی و احکام تاکید کرد و افزود: اگر بنیه اعتقادی و دینی دانش آموزان ضعیف باشد بیشتر در معرض آسیب و لغزش خواهند بود.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش کردستان بر اقامه نماز جماعت در مدارس تاکید کرد و ادامه داد: با توجه به نقش الگویی همکاران اگر معلمان، عوامل اجرایی و مدیران مدارس خود در نماز جماعت مدارس شرکت کنند؛ انگیزه دانش آموزان برای شرکت در نماز جماعت بیشتر می شود.
نریمانی شرکت دانش آموزان در نماز جمعه، حضور امامان جمعه و روسای آموزش و پرورش در نماز جماعت مدارس، حضور کارشناسان قرآن، عترت و نماز در جلسات انجمن اولیا و مربیان مدارس جهت تشریح برنامه های قرآنی و همراه نمودن اولیاء با این فعالیت ها را از فعالیت های این ستاد عنوان کرد.
وی اجرای برنامه حفظ جزء ۳۰ قرآن را یکی دیگر از برنامه های محوری و مورد تاکید در مدارس دانست و بر اجرایی شدن این برنامه تاکید کرد و یادآور شد: هر شهرستانی که بیشترین فعالیت را در این زمینه داشته باشد مورد تقدیر قرار خواهد گرفت.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان کردستان در پایان سخنان خود بر ارتقای سطح پوشش دانش آموزان در مسابقات قرآن، نماز و عترت تاکید کرد و بیان کرد: در سال گذشته بالغ بر ۱۰۴ هزار نفر در این مسابقات شرکت کردند که امیدواریم در سال جاری شاهد رشد چشمگیری در این زمینه باشیم.