همدان- رئیس هیئت نابینایان و کم‌بینایان استان‌همدان گفت: دوومیدانی کاران نابینا و کم‌بینای همدانی در ادامه مسابقات پاراآسیایی ۲ مدال طلای دیگر کسب کردند.

سمیه سهیلی در گفتگو با خبرنگار مهر در همدان با اشاره به درخشش ورزشکاران نابینا و کم‌بینای همدانی در مسابقات پاراآسیایی اظهار داشت: امروز وحید علی نجیمی دونده نابینای همدان در دوی ۴۰۰ متر کلاس ۱۲ با رکورد ۴۹.۹۸ به مقام قهرمانی دست پیدا کند و مدال طلای این ماده را به گردن آویزد.

وی افزود: همچنین علی نجیمی روز گذشته نیز در ماده ۲۰۰ سرعت با راه‌یابی به فینال مدال طلای این ماده را نیز کسب کرده بود.

رئیس هیئت نابینایان و کم‌بینایان استان‌همدان با اشاره به درخشش دیگر دونده نابینای همدان گفت: امروز حمید اسلامی نیز در دوی ۱۵۰۰ متر با رکورد ۴:۱۸:۱۸ مدال طلای این ماده را به گردن آویخت همچنین دو دونده ژاپن و چین در جایگاه‌های بعدی ایستادند.

سهیلی خاطرنشان کرد: اسلامی در ماده ۵ هزار متر نیز یکی از شانس‌های اصلی کسب مدال طلا است.

وی با اشاره به عملکرد ورزشکاران نابینا و کم‌بینای همدان بیان کرد: تا به امروز ورزشکاران ما ۳ مدال خوش‌رنگ طلا از رقابت‌های پاراآسیایی جاکارتا کسب کرده‌اند و به‌احتمال‌زیاد اسلامی نیز در ماده ۵ هزار متر بتواند مدالی دیگر را برای کاروان ورزشی کشورمان و ورزش همدان کسب کند.

رئیس هیئت نابینایان و کم‌بینایان استان‌همدان عنوان کرد: ورزشکاران نابینا و کم‌بینای ما ثابت کردند که با حداقل‌ها می‌توانند نتایج درخشانی کسب کنند و تنها و تنها نیازمند حمایت مالی و معنوی بیشتر هستند تا در عرصه‌های آسیایی و جهانی مدال‌های ارزشمندی برای کشورمان کسب کنند و پرچم ایران را بر فراز دنیا به اهتزاز دربیاورند.