ایلام- مدیرکل صدا و سیمای مرکز ایلام از اجرای فیبر نوری به طول ۱۱۳ کیلومتر در پایانه مرزی مهران خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا شیروی ظهر یکشنبه در مراسم آغاز به کار قرارگاه رسانه ای اربعین صداوسیمای مرکز ایلام در پایانه مرزی استان، گفت: از اربعین حسینی سال گذشته، کار اجرای فیبر نوری تا پایانه مرزی مهران به طول ۱۱۳ کیلومتر انجام شد.

وی تصریحخ کرد: در اربعین حسینی سال گذشته، ۱۵۰ ساعت برنامه پخش زنده سیما و خبر، ۱۰۰ ساعت پخش زنده صدا با شبکه های مختلف در کشور و حتی عراق داشتیم.

وی اظهار کرد: در سال گذشته یک هزار و ۳۰۰ قطعه از تولیدات مرکز ایلام در فضای مجازی بارگذاری شد و دو بخش خبری و گفتگوی خبری نیز در پایانه مرزی مهران اجرا شد تا لحظه به لحظه حضور زوار و خدمات رسانی به آن ها در مرز مهران اطلاع رسانی شود.

شیروی ادامه داد: با اجرای خطوط مایکروویو، خط پایدار و با کیفیت صدا و تصویر را خواهیم داشت و دستگاه های SNG و خطوط ماهواره ای در اربعین امسال به صورت ذخیره خواهند بود.