رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام مدرسه رفاه را محل برگزاری جلسات شورای انقلاب معرفی کرد و گفت: مدرسه رفاه شناسنامه انقلاب ماست.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام عصرشنبه به مناسبت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی در مدرسه رفاه (محل اقامت امام در دوران انقلاب) حضور یافت.

هاشمی رفسنجانی در ابتدای سخنان خویش ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی، باهنر و بهشتی به عنوان موسسین مدرسه رفاه از خاطرات خویش با این شهیدان به عنوان خاطرات مقدس یاد کرد و گفت: این خاطرات قطعه مهمی از تاریخ ایران است.

وی خاطرنشان کرد: تاسیس مجموعه رفاه محصول سخنانی بود که من در بین جمعی از دوستان اهل اخیر بازاری ایراد کردم و طی این سخنان، به مسئله نامناسب برای تربیت مناسبت بچه ها بخصوص دختران اشاره کردم چون آن روزها این واقعا مشکل بود.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام از مرحوم اخوان فرشچی به عنوان بانی خرید زمین مدرسه رفاه یاد کرد و افزود: ایشان حاضر شد 3 هزار متر زمین مدرسه را بخرد و هدیه کند.

هاشمی رفسنجانی تصریح کرد: امیدهایی که به رفاه بسته بودیم، بسیاری از آنها تحقق پیدا کرد.

وی با اشاره به اینکه قرار است دانشگاهی هم با عنوان رفاه تاسیس شود، اظهار امیدواری کرد که این دانشگاه هرچه زودتر تاسیس شود و به کار تربیت آینده سازان ایران اسلامی بپردازد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه بیان تاریخچه مدرسه رفاه اظهار داشت: پایگاه مدرسه رفاه بسیار معتبر و محکم بود، البته بعضی از خانم های مدرسه رفاه عضو مجاهدین خلق بودند، اما در آن زمان آنها را قبول داشتیم و تا وقتی که منحرف نشده بودند با آنان همکاری می کردیم.

هاشمی رفسنجانی اهمیت خاص مدرسه رفاه را در پذیرایی از امام بلافاصله پس از ورود به ایران عنوان کرد و گفت: وقتی امام پس از 14 سال تبعید به ایران برگشتند، جایی که می توانست ایشان اقامت کنند همین مدرسه رفاه بود. امام از پاریس پیام داده بودند که محل اقامت من را پایین تر از خیابان انقلاب شاه سابق در نظر بگیرید.

وی در ادامه افزود: مدرسه رفاه به مرور مرکز جمع آوری سلاح ها و محل بازداشت شخصیت های رژیم شاه شد. به همین خاطر تصمیم گرفتیم که امام را به مدرسه علوی منتقل کنیم و مدرسه رفاه به عنوان یک مرکز پشتیبانی باقی بماند.

هاشمی رفسنجانی مدرسه رفاه را محل برگزاری جلسات شورای انقلاب معرفی کرد و گفت: مدرسه رفاه شناسنامه انقلاب ماست.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگری از سخنان خود ضمن ابراز تاسف از تخریب "غربت" محل حزب جمهوری اسلامی، ابراز امیدواری کرد که این محل بازسازی و تبدیل به یک مکان آموزشی و فرهنگی شود.

آیت الله هاشمی رفسنجانی در پایان با یادآوری خاطرات پیروزی انقلاب و نقش مدرسه رفاه در این دوران سرنوشت ساز گفت: بختیار تا روزهای آخر کسانی را می فرستاد و سعی می کرد که به هر نحوی شده بماند و رژیم را حفظ کند.

وی افزود: دو نفر از کسانی که از طرف بختیار به مدرسه رفاه می آمدند آقای مدنی و امیر انتظام بودند که هم با انقلابیون در تماس بودند و هم در دولت بختیار بودند، اما امام مثل قله دماوند محکم ایستاد و جز به سقوط رژیم شاه و تاسیس حکومت اسلامی چیز دیگری نمی خواستند.