زنجان-مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب استان زنجان گفت: تاکنون ۹۹۳ واحد مسکونی توسط خیرین مسکن‌ساز در استان زنجان ساخته‌شده که برای این واحدها بیش از ۴۴۲ میلیارد ریال هزینه شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، سجاد صنعتی منفرد شامگاه دوشنبه در جمع خبرنگاران در محل استانداری زنجان، افزود:  از سال ۸۶ ساخت مسکن توسط خیرین مسکن‌ساز در استان زنجان شروع‌ شده است.

وی اظهار کرد: تاکنون ۹۹۳ واحد مسکونی توسط خیرین مسکن‌ساز در استان زنجان ساخته‌ و برای این واحدها بیش از ۴۴۲ میلیارد ریال هزینه شده است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب استان زنجان گفت: در استان زنجان خیرین مسکن‌ساز اقدامات ویژه‌ای را برای ساخت مسکن در استان زنجان انجام می‌دهند و خوشبختانه در استان زنجان مشارکت خیرین برای ساخت مسکن برای محرومین بسیار خوب است.

صنعتی منفرد تأکید کرد: پروژه‌های خیرین مسکن‌ساز از منابع خیرین  است و خوشبختانه استان زنجان مردم خیر و خوبی دارد.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب استان زنجان  گفت:  بنیاد مسکن یک نهاد انقلابی، غیردولتی عمومی است که به‌فرمان حضرت امام خمینی (ره) در راستای محرومیت‌زدایی تشکیل‌شده و در بحث مسکن مهر هم‌کارهای خوبی انجام شده است.

صنعتی منفرد ابراز کرد: بنیاد مسکن استان زنجان نسبت به خانه‌دار کردن نیازمندان  برای سال آینده هم برنامه‌ریزی و مدیریت لازم را دارد.