یزد ـ رئیس مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران کشور گفت: با توجه به نیاز بانوان جامعه به حضور خواهران مبلغ، ضروری است این افراد به عنوان معینه امام جماعت در حداقل نیمی از مساجد حضور یابند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام عبدالکریم بهجت‌پور بعدازظهر امروز در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد از تشکیل ۵۰۰ مدرسه علمیه خواهران در سراسر کشور خبر داد و اظهار داشت: حضور و علاقه خواهران به تحصیل در حوزه‌های علمیه از رشد خوبی برخوردار شده است.

وی با اشاره به اینکه ۴۱۱ مدرسه علمیه تا سطح دو معادل کارشناسی، ۵۵ مدرسه در سطح سه معادل کارشناسی ارشد و ۱۲ مدرسه نیز در سطح چهار معادل دکتری در حال فعالیت هستند، افزود: در کنار این مدارس، مرکز تحقیقات زن و خانواده و برخی مراکز پژوهشی دیگر ویژه خواهران نیز در سطح کشور فعال هستند.

بهجت‌پور با اشاره به علاقه خواهران استان یزد به تحصیل در حوزه‌های علمیه نیز بیان کرد: یزد از استان‌های موفق در این عرصه است و حوزه‌های علمیه خواهران فعالیت خوبی دارند که قابل تقدیر است.

رئیس مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران کشور با اشاره به اینکه زنان نیمی از جمعیت جامعه را تشکیل می‌دهند،‌ تصریح کرد: به طور قطع حضور زنان در حوزه‌های علمیه و تحصیل علوم دینی توسط آنها می‌تواند در آینده فرزندانی اخلاق‌مدار، دین‌محور و با تربیت دینی به جامعه تحویل دهد.

بهجت‌پور با تاکید بر لزوم اقدامات گسترده توسط بانوان در سراسر کشور به ویژه در استان یزد در زمینه ترویج مبانی دینی عنوان کرد: این فعالیت‌ها باید منجر به کاهش رفتارهای تند اجتماعی در جامعه شود.

وی با اشاره به نیاز زنان جامعه به مبلغان دینی زن برای طرح مباحث مختلف خاطرنشان کرد: زود: اگر در هر مسجد یا مرکز دینی یک مبلغ دینی از بین خواهران داشته باشیم تا به سئوالات بانوان پاسخ داده یا به ارائه مشاوره به آنها بپردازند، بسیاری از مشکلات و ناهنجاری‌های جامعه رفع خواهد شد.

بهجت‌پور با بیان اینکه در حال حاضر ۶۳ هزار مسجد در سطح کشور فعال هستند، افزود: اگر بانوان مبلغه در نیمی از این مساجد به عنوان معینه امام جماعت فعال شوند، گام بزرگی در مسیری حفظ دیانت مردم انجام می‌شود که امیدواریم این امر در همه استان‌ها محقق شود.