صبح امروز دومین مرکز خدمات فناوری و کسب و کار کشور در شهرک صنعتی عباس آباد، تصفیه خانه فاضلاب صنعتی علی آباد و واحد صنعتی خوارزمی با حضور وزیر صنایع و معادن به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرنگارمهر، رئیس سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران صبح امروز در مراسم افتتاح دومین مرکز خدمات فناوری و کسب و کارکشور در شهرک صنعتی عباس آباد با اشاره به این که حدود یک سال و نیم از ادغام صنایع کوچک وشرکت  شهرک‌های صنعتی می گذرد، گفت: این بخش نیازمند حمایت های همه جانبه است.

محمدرضا نوتاش افزود: از850 خلاصه طرح های امکان سنجی موجود درسایت این سازمان 200 طرح نیمه تفضیلی و 350 طرح تفضیلی ارائه شده است.

به گفته وی ، سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی علاوه بر بخش مشاوره ای شامل مجموعه ای از خدمات نرم افزاری است که مرکز خدمات فناوری و کسب و کارمسئول ارایه این خدمات است.

معاون وزیر صنایع و معادن تصریح کرد: درصددیم که از طریق ایجاد مراکزخدمات فناوری و کسب و کارحلقه مفقوده ارتباط میان صنعت و دانشگاه برقرار شود.

وی خاطرنشان کرد: هم اکنون 6 شهرک فناوری مصوب داریم که شهرک فناوری مشهد به بهره برداری رسیده و شهرک فناوری تبریزنیزتا پایان سال به بهره برداری خواهد رسید.

نوتاش با تاکید بر این که ایجاد مراکز فناوری در تمام استان ها در درست مطالعه است، افزود: باید حداقل یک مرکز خدمات فناوری و کسب و کاردر بزرگترین شهرک صنعتی استان ها ایجاد شود.

رئیس هیئت امنای شهرک علی آباد نیزدر این مراسم از وزیر صنایع و معادن خواستار اداره این شهرک تحت نظارت استان تهران شد، و گفت: این شهرک طی 15 سال گذشته  ایجاد شده که در پی آن واحدهای انتقالی آبکاری از تهران به این شهرک منتقل شدند.

داورپناه افزود: هم اکنون اداره شهرک علی آباد مشخص نیست، زیرا گاز این شهرک از استان تهران تامین می شود و عوارض و مالیات آن به استان سمنان اختصاص می یابد.

به گفته وی، درصورت قرارگرفتن نظارت شهرک علی آباد زیر نظر استان تهران تعداد واحدهای مستقر در این شهرک به یک هزارواحد نیزافزایش خواهد یافت.

صبح امروز و با حضور وزیر صنایع و معادن و رئیس سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی تصفیه خانه فاضلاب شهرک صنعتی علی آباد، واحد صنعتی خوارزمی و دومین مرکز خدمات فناوری و کسب و کارکشور درشهرک صنعتی عباس آباد به بهره برداری رسید.

تصفیه خانه فاضلاب شهرک صنعتی علی آباد درچهارمدول اجرایی پیش بینی شده است که هم اکنون مدول اول آن با ظرفیت پالایش حداقل 2 هزارمترمکعب در شبانه روز به بهره برداری رسیده است که به منظورتصفیه پساب ؛ سیستم تصفیه بیولوژیکی با تلفیق برکه بیهوازی و لاگون هوادهی با اختلاط کامل درنظرگرفته شده است.