مهدی قهرمان، مدیر عامل شرکت دانش بنیان تولید کننده اسپری های ضد عفونی کننده زخم که با فناوری نانو به تولید رسیده است، به خبرنگار مهر گفت: در این شرکت موفق شدیم که این اسپری را با نوعی صمغ درخت تولید کنیم.
وی با بیان اینکه در این اسپری نانوذرات نقره به کار رفته است تا سرعت بهبودی زخم را افزایش دهد گفت: در حدی از نانوذرات نقره در این اسپری استفاده شده که به بدن نفوذ نمی کند و می تواند زخم را بهبود ببخشد.
قهرمان با تاکید بر اینکه ذرات نانو نقره ای که در این اسپری به کار بردیم مورد تایید ستاد نانو است، خاطر نشان کرد: اکنون این اسپری در حال تولید بوده و در داروخانه موجود است.
وی با تاکید بر اینکه عدم سمیت سلولی این اسپری ثابت شده است، بیان کرد: درختی که از صمغ آن در تولید این دارو بهره می بریم در میناب بندر عباس کشت می شود.
مدیر این شرکت دانش بنیان گفت: این اسپری از عفونی شدن زخم ها پیشگیری کرده و حتی عفونت های گرم مثبت و گرم منفی موضع زخم را درمان می کند.
وی با بیان اینکه این اسپری با افزایش ویسکوزیته مایع زخم از رشد باکتری ها نیز جلوگیری می کند، ادامه داد: همچنین این اسپری نانویی روند التیام زخم و شکل گیری بافت جدید را تسریع می کند و چرک و عفونت محل زخم را از بین می برد.
قهرمان با بیان اینکه این اسپری هیچ گونه مشابه داخلی و خارجی ندارد، گفت: این اسپری به منظور درمان آسیب های پوستی و تامین آثار به جای مانده از جوش، ضربه، جراحی، تغییر رنگ موضعی پوست ناشی از سوختگی، تماس با مواد آسیب رسان پوستی و بیماری های مختلف پوستی و همچنین به منظور پانسمان موضع زخم بعد از عمل های جراحی زیبایی کاربرد دارد.
به گفته مدیر این شرکت دانش بنیان، یکی از مزایای این اسپری افزایش جریان خون موضع زخم است که این عمل باعث افزایش سرعت تولید بافت گرانوله و در نتیجه افزایش سرعت بهبودی زخم میشود.
وی افزود: با افزایش جریان خون موضع سیستم ایمنی زخم تقویت شده و این عمل باعث جلوگیری از عفونی شدن زخم خصوصا زخم پای دیابتی میشود.
قهرمان خاطر نشان کرد: استفاده از این اسپری منجر به کاهش طول مدت درمان و کاهش زمان بستری بیمار در بیمارستان و در نتیجه هزینه های درمان خواهد شد.