خبرگزاری مهر، گروه استان ها- فائزه نوچمنی: حسرتش برای ما جاماندگان در سینه غوغاست؛ از شیفتگان کویش جا ماندن در دل چه درد هاست؛ جاماندگان معبر عاشقانه فکری کنید گرچه از دست رفتن در این حسرت هم زیباست، آری دوستان بدانید اشک ما جاماندگان را هم حسین دانه به دانه خریدار است و این اوج تمناست.
هوا، هوای سفر است؛ زائران اربعین یکی یکی همه رفتند؛ با رفتن رفقا دلم بد جور هوای کربلا کرد؛ وقتی فضای بین الحرمین از قاب تلویزیون نشان داده شد، پیش خودم گفتم خوش به حالتان رفقا، دعا کنید عمری بماند با هم برویم کربلا.
امسال جاماندگان از پیاده روی اربعین شرح عاشقی خود را طور دیگر بیان کردند. آن ها به نیابت از زئران کربلا به هم شهریان خود که از این غافله جامانده اند خدمات ارائه دادند.
خادمین موکب جاماندگان اربعین با اینکه دل ها را پر داده اند به سمت بین الحرمین، اما خود هستند تا با عشق به ابا عبدالله الحسین در موکب جاماندگان به مردم خدمات رسانی کنند.
درد جاماندن از کاروان های اربعین و عشق به اهل بیت باعث شده تا خادمان روزها قبل از پیاده روی اربعین در شهرستان های خود دور هم جمع شوند و ارادت خود را به ابا عبدالله الحسین نشان دهند.
پارک شهر گرگان میزبان جاماندگان اربعین و خادمان حسین است.
حضور بیش از ۴۰ خادم در موکب جاماندگان اربعین
رئیس موکب جاماندگان اربعین در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: این موکب برای خدمات رسانی به افرادی که نتوانستند عازم سرزمین کربلا شوند راه اندازی و سعی شد حال و هوای اربعین کربلا را در گرگان هم ایجاد کنیم.
مهدی پارسامقدم گفت: موکب جاماندگان اربعین با کمک مردم در گرگان راه اندای شده و زیر نظر هیچ ارگان دولتی قرار ندارد.
وی با اشاره به اینکه موکب جاماندگان اربعین به مدت ۱۲ شب در گرگان به مردم خدمات رسانی کرد، افزود: این موکب از ۲۶ مهر فعالیت خود را آغاز کرده و تا اربعین ادامه دارد.
پارسامقدم گفت: موکب جاماندگان اربعین دارای غرفه های چون چای ایرانی، چای عراقی، سراج، مهدویت و پزشکی است.
رئیس موکب جاماندگان اربعین با بیان اینکه از محل نذورات مردمی مبلغ ۲۵ میلیون تومان کمک نقدی و غیر نقدی برای این موکب جمع آوری شده است، گفت: حدود ۱۷ میلیون تومان توسط غرفه عراقی ها هزینه شده است که تمام این هزینه خود عراقی ها پرداخت می کنند.
وی با اشاره به اینکه تمام خادم هایی که در غرفه عراقی ها مشغول به فعالیت هستند همگی دانشجویان عراقی رشته پزشکی هستند، یادآور شد: دانشجویان عراقی که امسال نتوانستند برای مراسم اربعین به وطن خود برگردند در غرفه ای با عنوان حضرت عباس فعالیت می کنند.
پارسامقدم اظهار کرد: اگر چه شبکه های خارجی فارسی زبان تبلیغات زیادی انجام دادند تا بین شیعه با شیعه تفرقه بیاندازند و به مردم القا کنند که بین شیعیان اختلاف است اما این حضور در کنار یکدگیر تمام توطئه های دشمنان را خنثی می کند.
۴۰۰۰ غذای ایرانی توسط عراقی ها درموکب جاماندگان اربعین گلستان طبخ و توزیع می شود
وی با بیان اینکه غرفه حضرت عباس موکب جاماندگان اربعین علاوه بر چای، اطعام دهی هم می کند، افزود: روزانه چهار هزار لیوان چای هزار و ۵۰۰ پرس غذا به روش عراقی طبخ و توزیع می شود.
رئیس موکب جاماندگان اربعین گفت: پیش بینی می شود در شب اربعین برای چهار هزار نفر غذا ایرانی توسط غرفه عراقی ها طبخ و توزیع شود.
وی یادآور شد: در غرفه پزشکی مشاوران، روانشناسان بالینی، پزشکان عمومی و متخصصان طب سنتی حضور دارند که طبق گزارش های انجام شده این غرفه از موکب جاماندگان اربعین هر شب ۱۱۰ تا ۱۵۰ نفر مراجعه کننده بیمار دارد.
پارسامقدم اظهار کرد: تمامی کادر درمانی که در موکب جاماندگان اربعین مشغول به فعالیت هستند بدون دخالت ارگان و یا نهادی در حال خدمت رسانی به مردم هستند.
امید مظفری، پزشک موکب جاماندگان اربعین در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در این موکب هرفردی مسئولیت کاری را بر عهده گرفته است تا از این طریق بتواند خدماتی به مردم ارائه کند.
وی افزود: زمانی که به عشق ابا عبدالله الحسین (ع) برای خدمات رسانی به مردم در موکب جاماندگان اربعین حسینی حضور پیدا می کنیم و زمان همچو ساعت صفر عاشقی است که نمی گذرد و این حس بسیار شیرین است.
مظفری اظهار کرد: حضورم در موکب سعادتی بود که خداوند توفیقم کرد.
پیاده روی جاماندگان اربعین برای دومین بار در گلستان
مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: همزمان با سراسر کشور پیاده روی جاماندگان اربعین حسینی برای دومین بار در مرکز استان انجام شد.
حجت الاسلام نورالله ولی نژاد افزود: در این پیاده روی بیش از دو هزار نفر به عشق پیاده روی از نجف تا کربلا حضور داشتند.
وی با بیان اینکه مکان تجمع این پیاده روی مسجد امام خمینی(ره) شهرک بهزیستی است، یادآور شد: این پیاده روی به سمت امامزاده ابراهیم (ع) النگ برگزار شد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان گفت: طبق برنامه ریزی های انجام شده در این مسیر پنج ایستگاه صلواتی جهت خدمات دهی به زائران برپا شد.
وی خاطرنشان کرد: زائران هنگام ظهر در روستای نودیجه اسکان خواهند یافت و بعد از صرف نهار دوباره به مسیر خود ادامه خواهند داد.