مدیر بازار مبل خلیج فارس با اشاره به مشکلات صنعت مبلمان برای تامین مواد اولیه، گفت: در صنعت مبلمان ۹۵ درصد از نیازهای داخل را خودمان تولید می‌کنیم.

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، علی نقی‌زاده در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه زمانی که نرخ کالاها افزایش یافت بسیاری از صنایع نیز به تبعیت از این جریان، قیمت‌ها را بالا بردند، اظهار کرد: باتوجه به رکودی که در صنعت مبلمان بود و این کالا نیاز دسته چند مردم است افزایش قیمت آن چنانی نداشتیم.

مدیر بازار مبل خلیج فارس ادامه داد: در صنعت مبلمان ۹۵ درصد از نیازهای داخل را خودمان تولید می‌کنیم و ۵ درصد وارداتی است اما به هر حال مواد اولیه ای که صنعت مبلمان دارد در داخل تولید نمی‌شود و در این حوزه مشکلات زیادی داریم.

مدیر بازار مبل خلیج فارس با بیان اینکه برای تولید مواد اولیه در داخل فعالیت می‌کنند اما این حوزه نیازمند بستر است، یادآور شد: شرایط بازار مبل بهبود یافته بود اما باز هم در یک ماه اخیر ثبات از دست رفت چراکه بازار مبلمان نسبت به اتفاقات سیاسی و اقتصادی سریع واکنش نشان می‌دهد. البته امروزه در شرایطی هستیم که مردم برای خرید دست نگه داشته‌اند و نسبت به سال‌های قبل شرایط خیلی متفاوت شده است.

وی با بیان اینکه در این صنعت برای تولید، مواد اولیه را دپو می‌کنند، خاطرنشان کرد: اگر شرایط کنونی ادامه یابد افزایش قیمت ۳۰ درصدی خواهیم داشت.

نقی‌زاده در ادامه افزود: متقاضی داریم اما توان خریدشان پایین آمده است. مردم به خاطر اختلاف قیمت‌ها نسبت به قبل، خرید کمتری می‌کنند به گونه‌ای که کاهش ۳۰ تا ۴۰ درصدی در فروش داشته‌ایم.

وی با بیان اینکه شب عید ما آذرماه، دی‌ماه و بهمن‌ماه است، تصریح کرد: باید به فکر تولیدکنندگان بود. بعد از این زمان تولیدکنندگان ضعیف حذف خواهند شد مگر تولیدکننده‌ای که خودش واردات مواد اولیه انجام می‌دهد و تولید می‌کند و محصول نهایی را به فروش می‌رساند.

مدیر بازار مبل خلیج فارس با بیان اینکه بازار مبلمان تقریبا سنتی است، اظهار کرد: نمی‌توانیم مثل بقیه صنایع خرید و فروش اینترنتی داشته باشیم. مشتریان صنعت مبلمان بالقوه هستند که با تبلیغات می‌توانیم این افراد را به سمت خود بکشانیم.

وی در ادامه افزود: البته با توجه به اینکه شاید مردم ندانند که در این چند دهه اخیر صنعت مبلمان چه قدر پیشرفت داشته است، باید تبلیغات گسترده‌ای صورت گیرد. مشتریان باید بدانند کارهای حمایتی برای مشتریان انجام می‌شود تا با خیال راحت خرید کنند.

نقی‌زاده همچنین اضافه کرد: قبل و بعد از خرید، از مشتری حمایت می‌کنیم؛ قبل از خرید مشاوره می‌دهیم و بعد از خرید نیز غیر از مباحث گارانتی، تضمین می‌کنیم که فروشگاه‌ها حتی اگر نخواهند اما ملزم به انجام درخواست‌های مشتریان هستند.

وی صحبت‌هایش را اینگونه ادامه داد: با آنالیز مشتریان، به این نتیجه رسیده‌ایم که اکثریت مشتریان ما را خانم‌ها تشکیل می‌دهند از این رو سعی می کنیم تا با سبک و علایق آنها تولید محصول داشته باشیم.

مدیر بازار مبل خلیج فارس در پایان با بیان اینکه تاکنون آنقدر که این صنعت پتانسیل داشته مورد توجه قرار نگرفته است، گفت: از جاهای مختلف به بدنه این صنعت ضربه وارد می‌شود مثلا برگزاری نمایشگاه‌های متعدد توسط افراد غیرمتخصص که آنقدر کنترل در این نمایشگاه‌ها پایین است که برخی غرفه‌ها اقدام به فروش محصول به نام برندهایی همچون ما می‌کنند و به پیشنیه‌مان صدمه می‌زنند.

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، مجموعه عظیم و مدرن بازار مبل خلیج فارس در زمستان سال ۱۳۸۸ با بهره‌گیری و همکاری مهندسین مشاور مجرب و شناخته شده در داخل و خارج از کشور، در متراژ ۲۸۰۰۰ متر مربع کشور، در ۵ طبقه تجاری و ۷۰ واحد در قلب خیابان یافت آباد شرقی احداث شد که از سه طبقه پارکینگ اختصاصی و عمومی با ظرفیت ۳۶۰ خودرو برخوردار است.

در این مجموعه که از ۳ سال پیش علی نقی‌زاده به عنوان مدیر آن انتخاب شد، علاوه بر حضور برندهای برتر «صنعت» مبلمان و دکوراسیون، اولین و بزرگترین «بورس» سیسمونی و مبلمان کودک و نوجوان در تهران نیز محسوب می‌شود.

هدف از تاسیس این مجموعه، پتانسیل‌های موجود و موقعیت مکانی خیابان یافت آباد شرقی بود که از دیر باز درعرصه صنایع چوبی و صنعت مبلمان و دیگر صنایع وابسته مورد توجه عموم مردم قرار داشته است؛ مجموعه‌ای که با در اختیار داشتن امکانات رفاهی و مدرن می‌تواند نیازهای کارشناسان و مشتریان را پاسخگو بوده و در شأن و منزلت ایران و ایرانی باشد.