به گزارش خبرنگار مهر ، دکتر غلامحسین الهام سخنگوی دولت ظهر امروز پس ازاقامه نماز ظهر و عصر در مسجد سلمان فارسی در جمع کارکنان نهاد ریاست جمهوری با اشاره به بیست و هشتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی گفت : انقلاب اسلامی پس از بیست و هشت سال پرشتاب و پوینده رو به جلو می رود و این واقعیت تاریخی که معمولا بعد از گذشت دورههایی از انقلابات مسائلی موجب رکود و انحراف مسیر انقلاب می شود، نتوانسته است بر این پدیده کم نظیر یعنی انقلاب اسلامی ایران اثر بگذارد.
وی افزود : جوشش ، گیرایی و جذب انقلاب بیشتر از انحرافات بوده و این مسئله نشان می دهد که لطف الهی همواره پشتوانه این انقلاب است که توانسته در بیرون مرزهای کشور هم جوشش پیدا کند .
سخنگوی دولت با بیان اینکه در طول 28 سال تلاش ها و فتنه های بسیاری برای توقف و انحراف انقلاب وجود داشته است، گفت : این فتنه ها توفیقی در توقف این موج توفنده نداشته و فتنه گرها نتوانستند از این میان بهره ای ببرند.
وی دو محور عدالت و معنویت را از اهداف اصلی انقلاب خواند و گفت : تمامی تلاشها، مجاهدت ها و شهادت ها برای رسیدن به این هدف و استقرار حکومت اسلامی است که در این میان به احادیث و صحبت های بی شمار پیامبر اسلام و ائمه معصومین در جهت بی ارزش بودن حکومت و در عین حال ، پرارزش بودن حکومت اسلامی را می بینیم.
رئیس دفتر رئیس جمهور با بیان اینکه دنیاگرایی و قدرت طلبی و تلاش برای رسیدن به قدرت همواره در مکاتب الهی سرزنش شده است، گفت : در حکومت ها باید به هدف آن حکومت نگاه کرد و حکومت تمام اهمیتش تلاش برای تحقق کمال و مسیر تعالی انسان است که این امر مستلزم عدالت است .
وی افزود : ما باید جامعه و فرد را با هم ارتقاء دهیم تا بتوانیم هدفی که خداوند از خلقت انسان داشته است را تحقق بخشیم و ارزش عدالت و ریشه کن کردن ظلم ، بی عدالتی و فساد را به روشنی در بیانات امامان معصوم می بینیم .
الهام با بیان اینکه اگر حکومت فقط مدنظر باشد ، ارزش پیدا نمی کند گفت : متاسفانه برخی ها حتی در انقلاب اسلامی به قیمت زیر پا گذاشتن اصول و تباه کردن دیگران و از بین بردن آبروی مسلمانان به دنبال رسیدن به حکومت هستند ، اما این حکومت نیست ، فساد است و باعث انحراف در انقلاب اسلامی خواهد شد .
وی افزود : اگر حزب ، گروه و یا دسته ای در مسیر دستیابی به حکومت حرکت کند، مسیر غلطی را انتخاب کرده و در تاریخ این رقابت های کشنده نامشروع را می بینیم ، اما اگر تحزب ها برای اجرای عدل باشد ، آنگاه ارزش پیدا می کند و در آن هنگام حزب موضوعیت ندارد و حق موضوعیت دارد .
الهام، حکومت ، ریاست جمهوری ، مجلس و شورا را بهانه ای برای تلاش و برقراری عدل و مبارزه با ظلم و فساد و بی عدالتی خواند و گفت : اگر ارکان حکومت از مسیر اجرای عدالت خارج شود ، آنگاه فساد اتفاق می افتد . خدمت به بندگان خدا بزرگترین نعمت است که باید در مسیر انقلاب آن را پاس بداریم و راه رشد و شکوفایی را برای همه انسانها باز کنیم .
وی با اشاره به هزینه کردن برای رسیدن به قدرت و جمع کردن افراد در حزب یا گروه خاطرنشان کرد: در دنیای غرب انتخابات با پشتوانه های مادی همراه است و امروز هم اگر کسی از بیت المال خرج کند ، نفوذ و مقبولیت پیدا می کند ، اما این یک روش غلط در حکومتداری است که عدالت را از بین می برد .
رئیس دفتر رئیس جمهور، فنا و تباه حکومت را در مدیریت منابع مالی خواند و افزود: اگر حکومتی در این مسیر با اجرای عدالت حرکت کند ، ارزش پیدا می کند در غیر اینصورت دچار فساد و گناه می شوند .
وی با اشاره به توزیع عادلانه منابع خاطرنشان کرد : برخی ها به دنبال این هستند که توزیع عادلانه منابع را ، توزیع فقر بنامند . چه کسی جرات دارد به نام اسلام حکومت کند ، اما مروج فقر باشد؟ این یک دروغ بزرگ است و این افراد به دنبال این هستند که منابع تنها در دست قشر خاصی باشد تا بدین وسیله بر مردم سلطه پیدا کنند .
الهام تصریح کرد : مدیریت منابع، کیسه پول نیست که بین افراد توزیع شود بلکه مدیریت منابع باید باعث کار و تولید در جامعه شود و جامعه را از نظر توان اقتصادی شکوفا کند. منابع بانکی نباید در جیب 10 درصد جامعه ریخته شود و مابقی استثمار شوند و امروز سیاست دولت در تحقق ایجاد کار و توزیع عادلانه منابع بین اقشار مختلف جامعه است.
سخنگوی دولت در ادامه سخنان خود با اشاره به اجرای اصل 44 قانون اساسی گفت : امروز این سیاست که در حقیقت هدف اصلی آن استقرار عدالت است ، در دولت دنبال می شود و در عین حال مراقب است که دولت تبدیل به یک قدرت اقتصادی بزرگ نشود .
وی افزود : برخی ها می گویند این منابع را بین ما قبیله هزارنفره تقسیم کنید و اگر این کار را نکنیم می گویند اصل 44 قانون اساسی راکد مانده است در حالی که باید مردم سالاری واقعی را تقویت کرد نه قبیله سالاری و هزار فامیل سالاری .
رئیس دفتر رئیس جمهور تصریح کرد : طرح سهام عدالت با رویکرد توزیع ثروت عمومی در بین اقشار ضعیف جامعه صورت گرفته و خوشبختانه در یکسال اخیر حدود 5 میلیون نفر توانسته اند از این امر استفاده کنند .
وی افزود : البته ادبیات ما این نیست که پول و ثروت را به کسی که در خانه خود خوابیده بدهیم و تلاش دولت نهم برای توزیع ثروت عمومی در آن جهت است که افراد ویژه خوار دستشان از این منابع کوتاه و با تزریق منابع مالی به افرادی که توانایی کار و حرکت را دارند ، مردم سالاری اقتصادی واقعی را شکوفا کند.
الهام با بیان اینکه یک بی عدالتی تاریخی باعث شده که عده ای ضعیف شوند، گفت : با توزیع منابع ما آنها را بالا می کشیم و شرایط رقابت اقتصادی را یکسان می کنیم، زیرا عقیده داریم بخش خصوصی یعنی مردم و دولت تلاش جدی دارد که ابعاد کار را در جامعه بسط دهد و در این زمینه یک رقم افتخارآمیز در طول حیات دولت نهم دارد.
وی افزود : امروز یک جوان باید کارآفرین شود و سرمایه اش هم از طریق سهام عدالت و منابع ارزان قیمت و همچنین بنگاه های اقتصادی زودبازده تامین می شود و دولت هم به دنبال توانمند سازی برای این حرکت است .
سخنگوی دولت با بیان اینکه دولت نهم این افتخار را دارد که در مسیر اجرای عدالت حرکت می کند ، گفت : مردم در انتخابات ریاست جمهوری نشان دادند به مسیر انقلاب بازگشته اند و در عین حال دشمنان از هر سو تلاش دارند که نگذارند این حرکت اتفاق بیفتد و به دنبال دروغ پردازی ها و فتنه گری ها هستند و مشاهده می کنیم که آمریکا به صراحت اعلام می کند که به دنبال کاهش قیمت نفت برای فشار بر اقتصاد ایران است .
وی خاطرنشان کرد: اما مدیریت عالی رئیس جمهور و همکاران همدل او در امر بودجه باعث شد بودجه ای را با قیمت نفت بسیار پایین تر از آنچه که بدخواهان فکر می کردند ، به مجلس ارائه دهد و این مسئله باعث شد که همه دشمنان مات شوند اما برخی ها سعی می کنند این واقعیت ها را تحریف کنند.
الهام حرکت دولت نهم را جز در راه آرمانهای امام و عزت و سربلندی مسلمین و ایجاد جامعه ای با قدرت ندانست و گفت : موج جدید انقلاب امام در این دوره خروشان شده و این موج موسی وار فراعنه جهان را خواهد بلعید .
وی در خاتمه با بیان اینکه برای کار بزرگ باید مجاهدت ، تلاش و فداکاری کرد ، افزود: باید با وحدت ، همدلی و انسجام حول محور رهبری و حمایت از رئیس جمهور برگزیده مردم به سمتی رفت که آرمانهای بلند انقلاب محقق شود و چهره فقر از کشور ما زدوده شود .