ستاد ویژه توسعه فناوری‌نانو به منظور حمایت از فعالیت‌های پژوهشی با کیفیت به نویسندگان مقالات منتشر شده در نشریات منتخب، حمایت تشویقی پرداخت می‌کند.

به گزارش خبرنگار مهر، ستاد توسعه فناوری نانو از محققان در راستای چاپ مقالاتشان در مجلات منتخب حمایت می کند. این مقالات باید از ابتدای سال ۱۳۹۷ (۲۱ مارس  ۲۰۱۸ به بعد) در نشریات منتخب منتشر و به نام جمهوری اسلامی ایران ثبت شده باشد.

این مقالات می بایست از لحاظ محتوایی در حوزه فناوری‌نانو باشند که این مورد توسط کمیته‌ علمی داوری ستاد بررسی می‌شود .مقاله باید به صورت یک مقاله کامل باشند و اگر از نوع Short Communication، Note ، Letter و ... باشد، مشمول حمایت نمی‌شوند.

همچنین نباید بیش از یک سال از تاریخ چاپ نهایی مقاله گذشته باشد.این حمایت ها طی سالهای ۱۳۹۷ و ۱۳۹۸ خواهد بود و برای سال‌های بعد، آیین نامه‌های جدید اطلاع رسانی و فهرست نشریات منتخب به روز رسانی خواهد شد.

مبلغ و نحوه حمایت

پس از تایید ارتباط محتوایی مقاله با فناوری ­نانو توسط کمیته‌ علمی داوری ستاد، حمایت تشویقی به درخواست‌دهنده تعلق می‌گیرد.

گروه نشریه

مبلغ حمایت تشویقی (ریال)

الف

۴۰۰.۰۰۰.۰۰۰

ب

۱۰۰.۰۰۰.۰۰۰

ج

۴۰.۰۰۰.۰۰۰

د

۱۵.۰۰۰.۰۰۰

ه

۱۰.۰۰۰.۰۰۰

و

۵.۰۰۰.۰۰۰

 حمایت تشویقی مقالات چاپ شده در نشریات گروه «الف» و «ب» که یک نویسنده ایرانی نقش «نویسنده مسئول» یا «نویسنده اول تا پنجم» داشته باشد توسط ستاد توسعه فناوری نانو به صورت کامل پرداخت می‌شود.

حمایت تشویقی مقالات چاپ شده در نشریات گروه «الف» که شرایط تبصره ۱ را نداشته و یک نویسنده ایرانی با نقش نویسنده ششم تا دهم داشته باشد، ۱۰۰.۰۰۰.۰۰۰ میلیون ریال و اگر یک نویسنده ایرانی با نقش نویسنده یازدهم به بعد داشته باشد، ۴۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال خواهد بود.

حمایت تشویقی مقالات چاپ شده در نشریات گروه «ب» که شرایط تبصره ۱ را نداشته و یک نویسنده ایرانی با نقش نویسنده ششم تا دهم داشته باشد، ۴۰.۰۰۰.۰۰۰ میلیون ریال و اگر یک نویسنده ایرانی با نقش نویسنده یازدهم به بعد داشته باشد، ۱۵.۰۰۰.۰۰۰ ریال خواهد بود.

 مبالغ حمایت‌ها در جدول و تبصره‌های ۱ تا ۳، در صورتی است که مرکز ایرانی به عنوان مرکز اول یا دوم درخواست‌دهنده در بخش وابستگی سازمانی نویسنده اعلام شده باشد. در صورتی که به عنوان مرکز سوم، چهارم یا پنجم باشد حمایت به ترتیب ۸۰، ۷۰ و ۵۰ درصد مبالغ مذکور خواهد بود. به مواردی که مرکز ایرانی، مرکز ششم به بعد مقاله باشد، حمایتی تعلق نمی‌گیرد.

 در صورتی‌ که کیفیت مجلات ISI و علمی - پژوهشی داخلی (گروه « ه » و « و») از روند رو به رشد برخوردار نبوده و یا سیر نزولی داشته باشد، به تشخیص تیم داوری از فهرست حمایتی حذف خواهد شد.