محمد دادرس در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در حال حاضر آسمان استان گیلان نیمه ابری تا ابری و در برخی مناطق مه آلوده همراه با بارش خفیف باران گزارش شده است.
دادرس با بیان اینکه دمای فعلی شهر رشت ۱۷ درجه و رطوبت نیز ۸۰ درصد است، افزود: بررسی آخرین الگوی هواشناسی نشان از فعالیت سامانه کم و بیش ناپایدار در منطقه دارد که بر همین اساس در ۲۴ ساعت آینده بارش باران و کاهش ۵ تا ۱۰ درجهای برای استان گیلان پیش بینی می شود.
وی با اشاره به اینکه از اواخر وقت فردا (یکشنبه) تا پایان هفته جاری بارندگی و وزش باد شدید و کاهش دما و بارش برف در ارتفاعات برای استان پیش بینی می شود، گفت: به همین دلیل مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی استان گیلان با صدور اخطاریه از شهروندان درخواست کرد با توجه به کاهش دید افقی و همچنین بارش باران و لغزنده بودن جاده ها در هنگام رانندگی احتیاط کنند.
سرپرست اداره کل هواشناسی گیلان با تأکید برلزوم همراه داشتن زنجیر چرح و تجهیزات ایمنی برای تردد در محورهای کوهستانی، ادامه داد: مرغداران، پرورش دهندگان ماهی، گلخانهداران و باغداران تهمیدات لازم برای این مدت را اتخاذ کنند.
وی به وضعیت دریای خزر نیز اشاره و بیان کرد: ارتفاع موج دریای خزر برای امروز ۵۰ سانتیمتر پیش بینی شده که برای فعالیت های مرتبط مناسب است.