ملارد- ۸ ماه از سال حمایت از کالای ایرانی می گذرد و این در حالی است، که با حل مشکلات کوچک واحدهای صنعتی ملارد می توان زمینه اشتغال بیشتر در این شهرستان را فراهم و از تعدیل نیرو جلوگیری کرد.

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها- الهه آهنگر: ۷۰۰ واحد صنعتی در ملارد فعال است، که بیش از ۲۰ هزار کارگر در این واحدهای صنعتی مشغول به کار هستند.

اما بسیاری از این واحدها با مشکلات ریز و درشت دست و پنجه نرم می‌کنند و معضلاتی در امر تولید دارند، که نیازمند حمایت مسئولان کشوری و اتخاذ تصمیمات کلان حمایتی است، اما برخی از این مشکلات نیز با حمایت‌ها و همکاری مسئولان منطقه‌ای قابل حل است.

برای تعدیل ۵۰ نفر از کارگران تا عید هم صبر می‌کنم

یکی از این صنعتگران در گفتگو با خبرنگار مهر از تعرفه برق واحد تولیدی خود گلایه کرد و افزود: تعرفه برق ما از واحد صنعتی به سایر موارد تغییر کرده و هزینه زیادی به ما تحمیل شده است.

تولیدکننده دیگری از مشکل راه در محل استقرار واحد تولیدی خود گلایه مند بود و به خبرنگار مهر گفت: راه کارخانه ما نیاز به آسفالت دارد، بدون یک راه هموار و مناسب بسیاری از شرکت‌های بزرگ تمایلی برای خرید کالاهای تولیدی ما از خود نشان نمی‌دهند.

یک کارآفرین هم که با مشکل پرداخت بیمه و هزینه‌های آب و برق و حامل‌های انرژی مواجه است به خبرنگار مهر گفت: می‌توانستیم، ۵۰ نفر از کارگران را تعدیل کنیم، اما این کار را نکردیم و تصمیم گرفتیم، تا عید نوروز و پایان سال صبر کنیم، در حالی که فقط ۴۰ میلیون تومان هزینه بیمه این کارگران است، اما متأسفانه حمایتی از سوی دستگاه‌های اجرایی و دولتی انجام نمی‌شود و حتی گاهی سنگ هم جلوی پای تولید انداخته می‌شود.

وی خواستار عزم جدی مسئولان مربوطه به ویژه در ادارات خدمات رسان، اداره مالیات و تأمین اجتماعی برای حمایت از تولیدکنندگان شد.

حسین توکلی کجانی سرپرست فرمانداری ملارد درباره موارد فوق به خبرنگار مهر گفت: در خصوص تعرفه واحد صنعتی برای برق، با توجه به جواز واحد صنعتی که توسط اداره صنعت، معدن و تجارت ارائه شده است، قابل حل بوده و نیاز به پیگیری دارد، در خصوص برخی از تغییر کاربری‌های مورد نیاز تولیدکنندگان نیز به اداره جهاد کشاورزی شهرستان و امور اراضی استان تهران نیز سفارش‌های لازم انجام شده است.

وی افزود: رفع موانع تولیدکنندگان که در شهرستان قابل حل است، در دستور کار ما قرار دارد. از این جمله همین تغییر تعرفه‌ها است، که هماهنگی‌های لازم با ادارات برق در شهرستان ملارد و استان تهران انجام شد.

رئیس کارگروه رفع موانع تولید ملارد در خصوص بدهی‌های واحدهای تولیدی به تأمین اجتماعی، مالیات و نیز ادارات خدماتی نیز گفت: در این خصوص نیز هماهنگی‌های لازم در جهت تقسیط بدهی‌های این واحدهای تولیدی انجام شده تا این مشکل که گریبان گیر تعداد زیادی از واحدهای تولیدی است، رفع شود.

توکلی کجانی گفت: ادارات ملارد موظف شدند، حداکثر تا ۲ ماه آینده مشکلات واحدهای صنعتی را رفع کرده و نتیجه آن را به فرمانداری اعلام کنند.

حضور مسئولان در واحدهای صنعتی و تولیدی علاوه بر رفع سریع‌تر موانع تولید، در افزایش انگیزه برای تولیدکنندگان نیز مؤثر است، باید در این سال که به سال حمایت از تولید داخلی نامگذاری شده است و نیز سال‌های آینده با حمایت از تولیدکنندگان کالاهای داخلی زمینه را برای اشتغال زایی و یا حداقل برای جلوگیری از بیکاری فراهم کنیم.