این روزها دو جریان در فضای مجازی شکل گرفته است.یکی جریان حسین فهمیده است که اقدام شجاعانه او را عملیات روانی ستاد جنگ می‌دانند و دیگری مرتضی آوینی است که او را کامران کافه باز معرفی می‌کند.

مجله‌مهر: این روزها دو جریان در فضای مجازی شکل گرفته است.یک جریان، قصد دارد حسین فهمیده و اقدام شجاعانه او را زیر سوال ببرد و روایت‌های حماسی از دفاع مقدس را عملیات روانی ستاد جنگ معرفی ‌می‌کند و دیگری انتشار مجدد تصویر از شهید سیدمرتضی آوینی است در روزگاری که او را با نام کامران کافه بازمی‌شناختند.

در همین رابطه مصطفی آجرلو فعال فرهنگی در صفحه اینستاگرام خود نوشته است: «دو خط و دو جریان یکی پس از دیگری در فضای مجازی شکل گرفته است.

جریان نخست ماجرای شهید فهمیده را بی اساس و ساخته ذهن ستاد تبلیغات جنگ میخواند و جریان دوم با انتشار تصاویری کمتر دیده شده، حرفهای تکراری سالها قبل مسعود بهنود را با ادبیات درون گفتمانی بیان کرده و مرتضای آوینی و سید الشهدای اهل قلم را کامران اهل کافه و بساط و کاسه و بل مشغول به مخدر و مخدرات معرفی می کند که به ضرب در و تختهای ریش گذاشته و درویش مسلکان شده است سید مرتضی.

این دو جریان و این دو خط که در ظاهرا از هم سوا به نظر می رسند اما در یک نقطه با هم تلاقی پیدا می کند و آن نقطه هنگامه تلاش بر تقدس زدایی و شکستن هیمنه تصویر قهرمانانی است که بنیان بسیاری از رفتارهای ارزش مدارانه فرهنگی بر اساس آن ها شکل گرفته است.

البته به نظر می رسد علاقه نسلهای پس از جنگ به روایتگر بی همتای جنگ و تصور نوجوانان این مرز و بوم از تصویر قهرمانانه"حسین فهمیده" در شکل گیری این دو جریان بی تاثیر نبوده باشد.

این روزها سنگها به سمت قابهای عکس قهرمانان دفاع مقدس رها شده‌اند و دشنه‌هایی به قصد دریدن بوم تصویر شهید از غلاف بیرون کشیده شده‌اند. انگار تصویر شهدا نیز برای خیلی‌ها آزار دهنده‌ است و ‌شاید خط شکن که اگر روحیه جهاد و شهادت گسترش پیدا کند گرایش به شرق و غرب رخت برخواهد بست.»