صدیق محمدزاده در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهارداشت: شهرستان سقز دارای ۲۷۴ روستای قابل سکونت است که تا کنون عملیات آبرسانی پایدار به ۱۶۴ روستا انجام شده و کار آبرسانی به ۲۳ روستای دیگر نیز در حال پیگیری است.
وی با بیان اینکه ۴۴ میلیارد ریال در سال ۹۷ برای توسعه و بازسازی حوزه آبرسانی روستاهای شهرستان سقز اعتبار در نظر گرفته شده است، افزود: ۴۶ میلیارد ریال اعتبار ملی برای پروژه های آبرسانی سقز اختصاص یافته است.
رئیس شرکت آب و فاضلاب روستایی شهرستان سقز ادامه داد: تامین آب پایدار ۷۱۷ روستای کردستان از سدها و سامانه های انتقال آب در دستور کار قرار دارد و سهم شهرستان سقز ۶۰ روستا است که عملیات پروژه ملی آبرسانی کوچه طلا و باغلوجه شهرستان سقز با پیشرفت مناسب برای تامین آب ۲۲ روستا در حال انجام است.
محمدزاده یادآور شد: ۲۳ پروژه آبرسانی روستایی از سه سال گذشته تعریف و آغاز شده است که اتمام آنها بر اساس اولویت خواهد بود.
وی بیان کرد: برای ساخت مجتمع آبرسانی کوچه طلا تاکنون احداث ۷۳ کیلومتر خط انتقال، ساخت دو هزار مترمکعب مخزن و چهار حلقه چاه حفر شده است و از طریق مجتمع آبرسانی "اوباتو" آب ۱۵ روستای سقز تامین می شود.
رئیس شرکت آب و فاضلاب روستایی شهرستان سقز گفت: مجتمع آبرسانی "زُلفیه" نیز برای تامین آب پایدار چندین روستای شهرستان سقز از محل اعتبارات استانی ساخته می شود و مجتمع قشلاق پل افتتاح شده است.
محمدزاده افزود: برای آبرسانی به ۱۶۴ روستای تحت پوشش شهرستان سقز ۱۱۰ ایستگاه پمپاژ، ۱۱۰ حلقه چاه، ۱۴ هزار مترمکعب مخزن و ۷۰۰ کلیومتر خط انتقال احداث شده است.
وی در پایان سخنان خود اظهارداشت: عدم رعایت الگوی مصرف از سوی بیشتر روستائیان از بزرگترین مشکلات تامین آب در روستاهای استان کردستان است که سعی می شود از طریق برنامه های آموزشی این مشکل را کم کرد.