قم - دبیر مجمع عالی حکمت اسلامی گفت: تجلیل از اساتید و احیای آثار بزرگان دینی از اقداماتی است که در این مجمع انجام می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حسن معلمی ظهر دوشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: در گذشته بیش از ۵۰ نفر از اساتید نزد مقام معظم رهبری حضور یافتند که در این جلسه تشکیل مجمعی برای مدرسین و محققین علوم عقلی در قم در نظر گرفته شد که این مجمع در عرض مؤسسات علمی و پژوهشی دیگر نباشد.

وی با بیان اینکه مجمع عالی حکمت اسلامی، فرصتی برای تجمع اساتید به منظور رسیدن به اتفاق آرا است، افزود: اساتید از مراکز و با گرایش‌های سیاسی مختلف در این مجمع به تبادل نظر می‌پردازند.

دبیر مجمع عالی حکمت اسلامی با اشاره به وجود ۱۲ گروه در این مجمع افزود: در این گروه‌ها اساتید فن حضور دارند و نظرها و عقاید خود را بیان می‌کنند.

وی بیان کرد: در آیین بزرگداشت علامه طباطبایی گروه‌ها جلساتی را برای بررسی ابعاد شخصیتی و علمی علامه تشکیل که در این گروه‌ها اساتید و صاحب نظران نظرات علامه را مورد بررسی قرار می‌دهند.

حجت الاسلام معلمی گفت: تجلیل از اساتید و احیای آثار بزرگان از دیگر اقداماتی است که در مجمع صورت می‌گیرد.

تأسیس کتابخانه علوم عقلی

وی پشتیبانی از اساتیدی که در حوزه به علوم عقلی می‌پردازند را از دیگر فعالیت‌های مجمع عنوان کرد و افزود: درس‌های این اساتید را ضبط و پشتیبانی می‌کنیم و در پایان سال مورد تجلیل قرار می‌دهیم.

دبیر مجمع عالی حکمت اسلامی بیان کرد: کتابخانه علوم عقلی توسط این مجمع تأسیس شده که مکانی مناسب برای افرادی است که قصد تحقیق در زمینه علوم عقلی را دارند.

وی گفت: در صورتی که یک تحقیق علمی باقی مانده و هیچ مرکزی عهده دار نشر آن نباشد مجمع عالی حکمت اسلامی برای چاپ آن اثر اقدام می‌کند.

حجت الاسلام معلمی عنوان کرد: برگزاری کلاس‌های فلسفه و نقد آن از اقداماتی است که مجمع عالی حکمت اسلامی به آن می‌پردازد.

وی مشاوره پایان نامه‌ها را از دیگر فعالیت‌های مجمع عنوان کرد و افزود: مجمع به افرادی که برای پایان نامه خود قصد مشاوره دارند به ارائه خدمت می‌پردازد که مراجعات زیادی در این زمینه انجام شده است.