کرج - معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به اینکه زنان کارآفرین برای تأمین وثیقه مشکل‌دارند، از تشکل‌ها خواست در این زمینه تسهیل گری کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، معصومه ابتکار عصر دوشنبه در بازدید از نمایشگاه توانمندی‌های تولیدی، صادراتی و فرصت‌های سرمایه‌گذاری استان البرز در جمع خبرنگاران گفت: بانوان ایرانی همواره در اقتصاد ملی نقش داشته‌اند.

وی با اشاره به اینکه بر اساس مطالعات انجام‌شده نزدیک به ۳۰ درصد تولید ناخالص ملی مربوط به ارزش کار خانگی زنان بوده، گفت: زنان ایرانی در حوزه اقتصاد بسیار فعال هستند، خصوصاً زنان تحصیل‌کرده که می‌خواهند در حوزه‌های مختلف کار کنند.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده بابیان اینکه مهارت‌آموزی باید بر اساس علایق و سلایق باشد و مهارت ایجاد کسب‌وکارهای کوچک و متوسط نیاز به آموزش دارد، گفت: بدون مهارت‌آموزی ممکن است کسب‌وکار پایدار که منجر به درآمدزایی شود محقق نشود، این آموزش‌ها توسط دولت از طریق مراکز فنی و حرفه‌ای و قراردادهای که با بخش‌های مختلف داریم در حال انجام است.

ابتکار بابیان اینکه کمک به زمینه بازاریابی بعد از مهارت‌آموزی از اهمیت بالایی برخوردار است، افزود: افزایش مهارت‌های که تولیدکننده بتواند بازاریابی برای صادرات و داخل انجام دهند از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی بابیان اینکه امروز اینترنت بسیار به کمک بازاریابی کالای تولیدی درآمده است، گفت: با همکاری وزارت ارتباطات کارهای مشترکی در حال انجام است، در این زمینه دولت تمام تلاش خود را برای تأمین نیاز اولیه و حتی تسهیلات لازم برای زنان انجام می‌دهد.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به اینکه زنان در حال حاضر برای تأمین وثیقه مشکل‌دارند و نیازمند حمایت‌های بیشتر هستند، گفت: تشکل‌ها و تعاونی‌ها برای تسهیلگری در حوزه تضمین لازم، دست‌به‌کار شوند.

ابتکار با تأکید بر اینکه در بخش کشاورزی و صنعت امتیازات ویژه‌ای برای بانوان در نظر گرفته‌شده است، گفت: در شهرک‌های صنعتی امکانات ویژه‌ای برای بانوان در نظر گرفته‌شده و در این زمینه کارهای خوبی در حال انجام است.

وی بابیان اینکه با وزیر صنعت هم جلسه‌ای در این زمینه  برگزار کرده‌ایم، گفت: این دیدار سبب شد دفتر ویژه‌ای برای رسیدگی به مشکلات زنان کارآفرین در نظر گرفته‌شده است.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده افزود: حضور زنان در اقتصاد رشد داشته و بین سال ۹۵ تا ۹۶ تا ۶۰ درصد از مشاغل خانگی و کوچک و متوسط مربوط به بانوان بوده است.