رشت- معاون رئیس‌جمهور با اشاره به اهمیت ایجاد یک کریدور ریلی بین‌المللی در مسیر شمال به جنوب، گفت: خط آهن قزوین - رشت زمینه‌ساز رونق اقتصادی و توسعه گردشگری در گیلان می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدباقر نوبخت بعدازظهر پنجشنبه در جریان ورود آزمایشی قطار مسافربری قزوین- رشت به ایستگاه فلکده رشت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: افتتاح خط آهن قزوین - رشت سبب رونق اقتصادی و توسعه گردشگری در استان گیلان می‌شود.

نوبخت گفت: خط آهن قزوین- رشت تا حدود ۲ ماه دیگر با حضور رئیس‌جمهور به‌صورت رسمی افتتاح می‌شود. برای ساخت این خط آهن از سال ۸۴،  هزار و ۸۵۰ میلیارد تومان هزینه شده است.

وی با اشاره به اهمیت راه‌اندازی این پروژه، بیان کرد: احداث این پروژه ملی به لحاظ حمل‌ونقل بار، مسافر و اتصال استان گیلان به شبکه ریلی و همچنین ایجاد یک کریدور ریلی بین‌المللی در مسیر شمال به جنوب برای صادرات و ترانزیت کالا از خلیج‌فارس به‌طرف روسیه، کشورهای آسیای میانه و اروپا از اهمیت زیادی برای جمهوری اسلامی ایران برخوردار است.