به گزارش خبرنگار مهر، در این شماره مطالب متنوعی در حوزههای جامعه، سیاست، فرهنگ، عکس، تاریخ، ادبیات، زنان و محیط زیست به چاپ رسیده است.
از جمله مطالب شماره پیاپی ۳۲ و ۳۳ فصلنامه فراسو که پس از وقفه ای به مناسبت تابستان و پاییز منتشر شده است می توان به پروندهای برای حسن غفاری، عکاس مستند-مردمنگار برجسته اشاره کرد. در این پرونده در کنار مصاحبه با این هنرمند، یادداشتها و مقالات مفصلی از هنرمندان، فرهیختگان و صاحبنظران حوزهی عکس آمده که آثار و عکسهای این هنرمند توانمند و کشوری را نقد و تحلیل کردهاند.
فصل دیگری درباره عملکرد نمایندهی مردم ممسنی و رستم است که مصاحبه اختصاصی و مفصلی با وی انجام شده و اهم کارکرد و طرح های مهم شهرستان از او جویا شده است. ضمناً نظرِ فعالان و کنشگران سیاسی - رسانه ای و اجتماعی درباره عملکرد وی منعکس شده است.
در حوزه تاریخ این شماره، مطالب تاریخی مفصلی از نویسندگان و پژوهشگران شهرستان آمده و نگاهی ویژه به پیشینه سرزمینی، ایلی و تاریخی لرهای ممسنی شده است.
در حوزه زنان فصلی درباره ازدواج دختربچهها و در حوزه محیط زیست هم مطالبی درباره آب، ریزگردها و بحرانهای زیست محیطی آمده است.
مطالب متنوع دیگری در حوزه های داستان –خاطره، نقد، و مسائلی که ضرورت بحث آنها وجود داشت در این شماره فصلنامه «فراسو» به چاپ رسیده است.
فرشاد تاج بخش، صاحب امتیاز، مدیرمسئول و سردبیر این نشریه که در استان فارس منتشر می شود در بخشی از یادداشت سردبیر با عنوان «بدتر از این وضعیت وجود دارد؟» می نویسد:«در میان جامعه، رفتن و به بیانی دیگر فراتر از این اوضاع و احوال نابسامان اقتصادی مرتب شنیده می شود؛ آمارها افزایش واقعی یا انتظاری این خروج انسانی و سرمایه ای را نسبت به آمارهای پیشین تایید می کنند. حران ارزی، تلاطم بازار سکه و طلا، و تورم، بیکاری و مدیریت گیج و غیر پاسخگو، دوچندان که مشکلات معیشتی مردم را تشدید کرده به خانواده های آسیب پذیر، فشار روانی وارد کرده است.»به گزارش خبرنگار مهر، شماره ۳۲و ۳۳ فصلنامه فراسو که سال یازدهم انتشار را پشت سر می نهد، با مطالبی از امراله نصرالهی، مهرزاد کشاورز، میلاد انصاری، فرزانه میرفردی، محمدمهدی رحیمیان، هجیر تشکری، فریدون هاشمی، گودرز گرجیان و... به بهای ۷۵۰۰ تومان منتشر شده است.