علی خرمدوست، در گفتگو با خبرنگار مهر تصریح کرد: با وجود اینکه تدریس سایر دروس در زنگ ورزش تخلف بوده و افزایش ساعات تربیتبدنی در شورای عالی آموزش و پرورش نیز تصویب شده است، اما به نظر این اقدام برای توسعه ورزش در بین کودکان و نوجوانان کافی نباشد.
وی با اشاره به اینکه کمترین ساعات آموزشی مدارس به ورزش تخصیص داده شده است؛ افزود: کیفیسازی فعالیتهای بدنی و پرداخت علمی و تخصصی ورزشهای مختلف در بین دانشآموزان نباید غریب واقع شود.
دبیرکل دومین همایش ملی توسعه ورزشهای همگانی با اعلام خطر نسبت به فراگیر شدن بازیهای رایانهای و شبکههای مجازی در بین نوجوانان و جوانان، تصریح کرد: مربیان تربیتبدنی که در مدارس فعال هستند، باید با جان دل برای فراگیرسازی و افزایش علاقهمندی جامعه هدف به ورزش کوشا باشند تا با ایدهپردازی و آیندهنگری مسیر رشد علمی دانشآموزان را فراهم کنند.
خرمدوست یادآور شد: فراگیرسازی ورزش در بین دانشآموزان رابطه مستقیمی با افزایش تمرکز ذهنی، کسب رتبهها و نمرات مناسب در تحصیل، دستیابی به اعتماد به نفس و اجتماعی شدن داشته و باید والدین و مربیان این موضوع را مدنظر قرار دهند که ورزش کردن نه تنها در نقطه مقابل رشد تحصیلی قرار نداشته بلکه هموارکننده مسیر علمی و پیشرفت آیندهسازان جامعه نیز خواهد بود.
وی ادامه داد: با برگزاری دومین همایش ملی توسعه و ارتقای ورزشهای همگانی به دنبال پاسخگویی به این سوال بودیم که چگونه میتوان ورزش را در تمامی شاخصها عمومی کرده و در همگانیسازی ورزش به معنای واقعی کلمه موفق شد.
دبیرکل دومین همایش ملی توسعه ورزشهای همگانی تصریح کرد: با حضور نخبگان و پژوهشگران علمی از سراسر کشور همایش ملی ارتقای ورزشهای همگانی برای دومین بار متوالی به میزبانی اردبیل برگزار شد و همزمان با این همایش نیز چهار کارگاه مختلف آموزشی با هدف بهبود و ارتقای کیفی ورزش همگانی مختص مربیان، دانشجویان و دانشآموزان درنظر گرفته شد.
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۷ - ۰۰:۲۴
اردبیل - دبیرکل دومین همایش ملی توسعه ورزشهای همگانی گفت: توجه به کیفیسازی ورزش در مدارس و محیطهای آموزشی را برای مقابله با آسیبهای استفاده ناصحیح از فضای مجازی و کمتحرکی نیازمندیم.