تبریز- رییس جمعیت بانوان فرهیخته گفت: درعرصه بین الملل به دنبال گسترش این نگاه و تفکر هستیم که زن مسلمان ایرانی به عنوان الگوی سوم در دنیا مطرح شده و زن غربی و زن شرقی را پشت سر بگذارد.

به گزارش خبرنگار مهر، نسرین پیرسمساری امروز بعد از ظهر در نشست خبری در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر گفت: جمعیت بانوان فرهیخته کشور از سال ۹۴ به صورت یک تشکل غیرسیاسی،غیر اجرایی و غیر حزبی فعالیت خود را به صورت رسمی با عنوان جمعیت بانوان فرهیخته عرصه فرهنگ دینی آغاز کرد.

وی افزود:ایجاد همسویی، هماهنگی و گسترش فعالیت بانوان فرهیخته درکشور با تکیه بر توانمندی  شخصیت های تاثیرگذار یکی از مهم ترین اهداف ایجاد این تشکل بود و طبق دغدغه و مطالبه مقام معظم رهبری که خواسته بودند جمعیت بانوان فرهیخته شکل گرفته و به تولید ایده و فکر بیانجامد در این راستا این تشکل غیر سیاسی، غیر اجرایی و غیر حزبی به صورت مستقل ایجاد شد.

پیرسمساری ادامه داد:این تشکل از تجمع و عضویت اساتید حوزه و دانشگاه، نویسندگان، پزشکان، بانوان فعال حوزه فرهنگی واجتماعی هستند و این تشکل بانوان مورد تایید و حمایت مقام معظم رهبری است.

وی با اشاره به تعداد  اعضای جمعیت بانوان فرهیخته کشور اظهارداشت: جمعیت بانوان فرهیخته در سطح استان‌های کشور ۱۵۰۰ عضو دارد که در رأس آنها ۵۰ نفر به‌عنوان عضو اصلی هستند و در قالب ۵ کارگروه، ساماندهی شدند.

رییس جمعیت بانوان فرهیخته کشور کارگروه  تحکیم بنیان خانواده و کارگروه اقتصاد مقاومتی و حمایت از تولید ملی را از جمله کارگروه های این تشکل اعلام کرد و افزود: به صورت رسمی ۱۵ طرح تکمیلی و ۲۵ طرح بنا به درخواست ادارات و سازمان ها در موضوعات مختلف در مرحله نگارش هستند که نسبت به موضوعات مختلف در اختیار آنها  قرار می گیرد.

پیرسمساری از تدوین طرح کمیته بحران بانوان خبر داد و افزود: در حال حاضر کمیته بحران بانوان در حال تدوین است که پروپزال این طرح نوشته شده و به زودی آماده می شود و در کنار آن دانشنامه استانی زن و دفاع مقدس نیز در حال تدوین است.

وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در جهت نامگذاری عنوان سال جاری به نام تولید ملی و حمایت از کالای ایرانی تصریح کرد: بانوان در خط مقدم حمایت از تولید ملی هستند و در این راستا در حال تدوین برنامه های میان مدت و بلند مدت هستیم که در حال نظریه پردازی و تعیین استراتژی برای این موضوع بوده و شعار «هر بانوی ایرانی یک تولید کننده» برای آن انتخاب شده است و مصمم هستیم با طرح های حمایتی مشاغل خانگی در شهرها و روستا را احیاء شود.

رییس جمعیت بانوان فرهیخته کشور در ادامه با اشاره به ایجاد فضای تجارت بین المللی اظهارداشت: برخی از بانوان با ایجاد فضای تجاری بین المللی از طریق اینترنت فعال بوده و وارد سازمان تجارت جهانی شده و خرید و فروش می کنند و ما در صدد هستیم این نگاه و تفکر فضای تجارت بین المللی را گسترش دهیم. و در این راستا در زمینه تجارت بین الملل فعالیت جمعیت بانوان فرهیخته کشور با امور روابط بین الملل کشور لبنان فعال است و با کشور ترکیه نیز صحبت هایی صورت گرفته و مبلغینی به کشور گرجستان نیز اعزام شده است.

وی ادامه داد : درعرصه بین الملل به دنبال گسترش این نگاه و تفکر هستیم که  زن مسلمان به عنوان الگوی سوم در دنیا مطرح شود و زن غربی و زن شرقی را پشت سر بگذارد.

بنا به گفته وی جمعیت بانوان فرهیخته کشورزیر مجموعه سازمان تبلیغات اسلامی بوده و  در شهرستان های جلفا، مرند، هشترود و مراغه فعال است.

پیرسمساری از برگزاری جشن تکلیف برای دانش آموزان مناطق زلزله زده کرمانشاه خبر داد و افزود: طی روزهای اخیر جمعیت بانوان فرهیخته کشور  از مناطق زلزله زده کرمانشاه بازدید کرده اند و در ۲۰آذرماه جاری جشن تکلیف برای ۵۰۰ نفر از دانش آموزان شهر سرپل ذهاب برگزار می شود.