به نوشته یک روزنامه انگلیسی، مدارک آمریکا علیه ایران مبنی بر تهیه سلاح برای شیعیان درعراق بسیار بی اساس تر از مدارک جعلی و اشتباهی است که علیه عراق در سالهای 2002 و 2003 ارائه کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه ایندیپندنت نوشت : آمریکا با وارد کردن بالاترین سطح اتهامات به ایران مبنی بر تهیه سلاح برای شیعیان عراق به طرف جنگ با ایران نزدیکتر می شود؛ اتهامات علیه ایران از نظر لحن شبیه به اتهاماتی است که 4 سال پیش به دولت عراق مبنی بروجود سلاحهای کشتار جمعی در این کشور وارد می شد.

نویسنده خاطر نشان می کند: مقامهای نظامی آمریکا در بغداد می گویند واشنگتن می خواهد مقابله با ایران را افزایش دهد؛ این در حالی است که آمریکا مقابله نظامی با ایران را کنار نگذاشته است.

در بخش دیگری از این مطلب آمده است : درپایان ماه گذشته گزارش بیکر - همیلتون باز کردن باب گفتگوها بین آمریکا با ایران و سوریه را مطرح کرد، اما دولت آمریکا سیاست مخالفی را درپیش گرفته و ایران و سوریه را برای خسارات آمریکا در عراق مقصر می داند.

به نوشته ایندیپندنت، موضع آمریکا در برابر تواناییهای نظامی عراقیها امروز در مخالفت کامل با موضع آن در 4 سال پیش است. جرج بوش رئیس جمهوری آمریکا و تونی بلر نخست وزیر انگلیس ادعا می کرند که عراقیها از نظر فنی به قدر کافی پیشرفت کردند تا موشکهای دوربرد را تولید کنند، اما واشنگتن امروز می گوید که عراقیها برای تولید یک بمب خیابانی نیز هنوز عقب هستند و باید به دنبال کمک ایران باشند.

به گزارش مهر، نویسنده تصریح می کند: ممکن است کاخ سفید به این نتیجه رسیده باشد که در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سال 2008 بیشتر به نفع آن خواهد بود که با مقصر دانستن ایران در حمایت پنهانی از مخالفان خود درعراق، توجهات را از شکست خود در عراق منحرف کند. اما هیچ کارشناسی در عراق فکر نمی کند که ایران یک توسعه دهنده جدی در آشوبهای عراق بوده باشد.

در پایان این مطلب آمده است : مدرک علیه ایران بسیار بی اساس تر از مدرک جعلی و اشتباه برای وجود سلاحهای کشتار جمعی در عراق است که توسط آمریکا و انگلیس در سالهای 2002 و 2003 ارائه شد؛ به نظر می رسد که این ادعاها پر از اغراق است. تعداد کمی از تانکهای " آبرامز" تخریب شده و این به معنای آن است که شیعیان در جنگ با آمریکا بوده اند و در واقع آنها از سوی احزابی کنترل شده اند که در دولت عراق حضور دارند.