جهانگیر الماسی در مورد تولیدات دفاع مقدس جشنواره فجر امسال به خبرنگار مهر گفت: "ژانر دفاع مقدس یکی از گونه های مهم سینمایی کشور و به نوعی یک ژانر پایه ای است. در این نوع فیلم ها می توان سراغ دیگر گونه های سینمایی همچون طنز، اجتماعی و ملودرام رفت. فیلمسازان هم می دانند که پرداختن به این ژانر مورد حمایت و توجه مردم و مسئولان قرار می گیرد. بنابراین تولید نزدیک هشت فیلم در این خصوص بسیار مهم و ارزنده است. حضور فیلمسازانی همچون کیومرث پوراحمد و خسرو سینایی نشان می دهد سینمای دفاع مقدس متعلق به گروه خاصی نیست و همه می توانند در آن سهیم باشند."
وی در مورد توجه دو فیلمساز شناخته شده سینمای ایران داریوش مهرجویی و رخشان بنی اعتماد در خصوص پرداختن به مشکل اجتماعی اعتیاد اظهار داشت: "به نظر من سینمایی مورد توجه و اهمیت است که ارتباطش با جامعه بر اساس واقعیت ها استوار باشد. توجه این دو فیلمساز بسیار ارزشمند است. زیرا آنها بر اساس هوشیاری و دلبستگی به جامعه ایرانی به مهمترین مشکل جوانان امروز جامعه ما توجه کرده اند. هنرمند در نشان دادن واقعیت های اجتماع رسالت بزرگی بر عهده دارد."
این سینماگر در مورد به وجود آمدن اظهارات ضد و نقیض در خصوص برگزیدگان بخش های مختلف جشنواره توضیح داد: "نظرات علی نصیریان برخی مواقع برایم حیرت انگیز است. همیشه باید اجازه داد مجموعه بازی های یک بازیگر دیده شود. حوزه بازیگری یعنی اینکه یک بازیگر این توانمندی را داشته باشد که از خودش فاصله بگیرد و نقش های مختلف را با توانمندی بازی کند. برخی از آرا هیئت داوران جشنواره فجر امسال نشاندهنده این امر است که گاهی مواقع اهدا جوایز جنبه ابزاری دارد."
الماسی خاطرنشان کرد: "برخی از این اعتراض ها برای شخص معترض تا حدودی زود است. به مسعود ده نمکی باید گفت با اندکی صبر اول برادری اش در حوزه کارگردانی را ثابت کند و بعد موضعگیرهای تند انجام بدهد. اصولاً با این زاویه دید به دفاع مقدس پرداختن از طرف کسانی که در آن بوده اند، نادرست به نظر می رسد. استفاده از این نوع طنز در "اخراجی ها" که یک نوع کاریکاتور کردن جنگ است، شیوه چندان مناسبی نیست. انگار نوبت تصویر قهرمان های جنگ به این شیوه نه چندان مناسب رسیده است. مردم ما تصویر خاصی از قهرمان های دوران دفاع مقدس دارند و باید اجازه بدهیم همین تصویر در ذهن مردم باقی بماند. باید حرمت و منزلت تعریف شده بچه های جنگ را حفظ کنیم و دستمال یزدی به جای سربند "محمد رسول الله(ص)" و "یا حسین (ع)" بر پیشانی آنها نبندیم."
این بازیگر در مورد حضور جوان ها در جشنواره امسال گفت: "آثار برخی از این فیلمسازان همچون بهرام توکلی نشاندهنده بروز استعدادهای جوان در عرصه سینمای حرفه ای است. این کارگردان فیلم موفق معنایی و اجتماعی به جشنواره ارایه کرد. سینمای ما به وجود چنین نیروهای جوانی احتیاج دارد."
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۸۵ - ۱۰:۴۶
نباید اجازه بدهیم با پرداخت کاریکاتورگونه آدمهای جنگ و بستن دستمال یزدی به جای پیشانیبند "یا حسین (ع)" تصویر و شمایل رزمندگان اسلام نزد مردم خدشهدار شود.