هم اکنون حادثه دیدگان انفجار بمب در یک دستگاه خودرو در زاهدان ، با کمک نیروهای اورژانس به بیمارستانهای این شهرستان منتقل شده اند ، که تعداد مجروحان 36 نفر و تعداد جان باختگان نیز 13 نفر اعلام شده است.

دکتر فرزاد پناهی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: از همان ابتدای اطلاع از این واقعه نیروهای اورژانس در شهرستان زاهدان برای ارئه خدمات اورژانسی به مجروحان و حادثه دیدگان اعزام شدند و حادثه دیدگان را به بیمارستان های خاتم الانبیا و علی بن ابی طالب منتقل کردند.

رئیس اورژانس کشور اظهار داشت: هم اکنون پزشکان مشغول مداوا و درمان جدی مجروحان منتقل شده به بیمارستانهای این شهرستان هستند.

وی گفت: از بین این حادثه دیدگان بد حال ، حدود نفر 11 نفر نیاز به انجام عمل جراحی داشتند که بلافاصله پس از انتقال به بیمارستان به اتاق عمل منتقل شده و هم اکنون نیز تحت عمل جراحی قرار دارند.

پناهی تصریح کرد: از تهران نیز تیم فوق تخصص و تخصص پزشکی متشکل از 4 نفر به همراه تجهیزات پزشکی لازم برای درمان حادثه دیدگان به شهرستان زاهدان اعزام شده اند.