یاسوج- مدیرعامل آبفار کهگیلویه و بویراحمد از نصب ۱۷ دستگاه الکترولیز نمک طعام برای گند زدایی آب در مجتمع های آبرسانی استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، فیض الله پاسره ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران، افزود: همچنین شش دستگاه جدید  الکترولیز نمک طعام برای گند زدایی آب در مجتمع های آبرسانی استان خریداری شده و نصب خواهد شد.

پاسره با تاکید بر اینکه روش الکترولیز نمک طعام را نیز برای اولین بار در استان عملیاتی کردیم، ابراز داشت: در این روش، گند زدایی آب به جای استفاده مستقیم از کلر به وسیله نمک و در خود آب صورت می گرد و این روش هم کم خطر تر و هم با هزینه بسیار کمتری انجام می شود.

پاسره با بیان اینکه در زمینه نصب و راه اندازی پنل های خورشیدی با قابلیت ذخیره سازی برق، اولین دستگاه دولتی در استان و دومین در میان شرکت های آب و برق کشور بودیم، ابراز داشت: این پنل خورشیدی متشکل از ۳۴ پنل ۳۲۰ ولتی است.

وی افزود: این پنل روزانه در اوج مصرف ۶ ساعت بازدهی مفید دارد و قابلیت ذخیره سازی ۱۲۰ کیلوولت ساعت برق را دارد و در شب و روزهای ابری که خورشید نیست، از این ذخیره استفاده می کند و در نهایت اگر ذخیره به پایان برسد به برق شهر متصل می شود.

مدیر عامل آبفار استان با تاکید بر تحقق اقتصاد مقاومتی، گفت: کوچک سازی، برون سپاری و استفاده از تکنولوژی های جدید گوشه ای از عملکرد شرکت آب و فاضلاب روستایی استان در کاهش هزینه ها و تحقق فرامین اقتصاد مقاومتی بوده است.

پاسره بیان کرد: همچنین خرید و نصب ۲۱ دستگاه کنتور هوشمند از دیگر اقدامات ما در چند سال اخیر بود که به میزان قابل توجهی هزینه های آبرسانی با تحقق آن کاسته شده و هدر روی آب را به میزان قابل توجهی کاهش داد.

پاسره با اشاره به بازدید کارشناسان حوزه اقتصاد مقاومتی سازمان برنامه و بودجه استان به گوشه ای از اقدامات آب و فاضلاب روستایی  اشاره کرد و گفت: راه اندازی سامانه قرائت آنلاین و صدور آنی و پرداخت در محل قبوض از جمله اقدامات انجام گرفته در آبفار است.

وی افزود: همچنین برون سپاری خدمات و آبرسانی سیار، واگذاری خرید لوله و ماشین آلات به بخش خصوصی، راه اندازی سامانه برخط موقعیت تاسیسات آب (web GIS) و تعریف دقیق فرایندهای خرید و انجام پروژه های عمرانی تنها بخشی از برنامه های ما برای پیشبرد بهتر امورات، کاهش هزینه ها و البته خدمات رسانی بهینه به روستائیان استان است.