سالهاست کارشناسان متعهد و دلسوز در حوزه بهداشت و درمان معضل اساسی نظام سلامت را در سرانه های غیر واقعی و نامتناسب این بخش ارزیابی کرده اند اما مع الوصف بودجه نظام سلامت در سال 86 ، فقط نوید یک سراب را می دهد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، دکتر مسعود مسلمی فرد ارائه خدمات با استاندارد جهانی در حوزه بهداشت و درمان را حق اولیه آحاد مردم در اقصی نقاط کشور دانست و گفت: متاسفانه عدالت در حوزه سلامت یخ زده است و سرمای آن استخوان ضعیف ترین مردم را خرد کرده است.

نایب رئیس انجمن پزشکان عمومی ایران ، سلامت را دارای تعریف گسترده ای دانست و اظهار کرد: در تمام کشورهای رشد یافته و در حال توسعه هزینه در حوزه سلامت را سرمایه گذاری تلقی می نمایند زیرا سلامت مردم به لحاظ جسمی و روحی اجتماعی و معنوی موجب توسعه کشور و افزایش بهره وری خواهد بود.

وی با اشاره به مواد 3-29و 43  قانون اساسی و همچنین برنامه چشم انداز 20 ساله نظام جمهوری اسلامی خاطرنشان کرد یکی از آسیب پذیرترین و فقر افزون ترین بخش هزینه ای خانواده های  ایرانی مربوط به درمان است که اتفاقا بر اساس قانون به عهده دولت اسلامی گذاشته شده ولی متاسفانه علی رغم نظر کارشناسان هیچ حرکت اصولی در این مقوله مشاهده نمی شود و این در حالی است که هنوز حتی برای حفظ و ارتقاء سلامت با توجه به تعریف گسترده ای که دارد هیچگاه موثری برداشته نشده است.

مسلمی فرد در پایان گفت: مسئولان باید برای ارائه دهندگان خدمات بهداشتی و درمانی و جامعه پزشکی به ویژه  پزشکان عمومی که زحمت کش ترین و آسیب پذیرترین خادمان نظام سلامت هستند حرمت قائل شوند و اعتراضات ایشان به مشکلات موجود را جدی بگیرند.