عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: نشاط اجتماعی با خدمت رسانی صحیح به مردم و جلب رضایتمندی آنان محقق می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، دهمین نشست طرح باهم (بازدید، ارزیابی و هم اندیشی مناطق) حوزه اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در منطقه 15 با حضور معاون اجتماعی و فرهنگی شهردار تهران، عضو شورای اسلامی شهر تهران، مدیران کل ستادی و روسای سازمان ها و شرکتهای تابعه معاونت، شهردار منطقه 15، معاون اجتماعی، شهرداران نواحی و مدیران حوزه اجتماعی این منطقه برگزار شد.

حسن خلیل‌آبادی عضو شورای اسلامی شهر تهران، در این نشست عقل گرایی، نگاه مثبت به امور دنیوی، رویکرد تعاملی با سایر فرهنگ ها و آزادی بیان را از جمله  شاخص های توسعه فرهنگی برشمرد و افزود: باید عقل گرایی و خرد ورزی محور فعالیت های فرهنگی قرار گیرد و باید تلاش کنیم نظرات، کردار و رفتار جامعه را با تعقل پیوند دهیم.

وی با تاکید بر ضرورت برقراری تعامل با سایر فرهنگ ها گفت: شهر تهران، رنگین کمانی از خرده فرهنگ هاست و باید حوزه اجتماعی و فرهنگی در عین جلوگیری از تعارض بین خرده فرهنگ ها، تعامل بین اینها را برقرار کند. به نظر می رسد برخی از خرده فرهنگ ها بر فرهنگ اصیل تهرانی غلبه کرده است و باید ضمن حفظ خرده فرهنگ ها در جهت تقویت فرهنگ و هویت کلانشهر تهران تلاش کنیم.

عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران گفت: آزادی بیان موجب توسعه فرهنگی می شود و باید ضمن ترویج آزادی بیان در حوزه فرهنگی، به خواسته ها و نظرات مردم احترام بگذاریم.

وی با اشاره به رویکرد فرهنگی و انسان محور شورای پنجم شهر تهران  افزود: تمام طرح های عمرانی و کالبدی شهر اگر پیوست اجتماعی و فرهنگی نداشته باشد با زیست انسانی مغایر است.

خلیل آبادی از ساخت و سازهای شهری در گذشته که منجر به عدم رضایت مردم و طلبکاری پیمانکاران از سیستم مدیریت شهری شده انتقاد کرد و گفت: متاسفانه با وجود صرف هزینه های کلان،  هویت برخی از محلات از بین رفته است . اگر صدها پل ایجاد کنیم اما رضایت مردم را جلب نکنیم هیچ گونه ارزشی ندارد.

وی تحقق نشاط اجتماعی را در گرو جلب رضایتمندی مردمی دانست و افزود: در صورتی که به مردم خدمت رسانی صحیح و به موقع صورت گیرد می توان ادعا کرد در راستای تقویت نشاط اجتماعی گام برداشته ایم.

عضو شورای اسلامی شهر تهران در بخش دیگر سخنان خود، از منطقه 15 به عنوان یکی از محرومترین مناطق تهران یاد کرد و افزود: وجود بافت فرسوده؛ مسائل مختلف، متنوع و متضادی را در ورودی جنوب شرق تهران بوجود آورده که مدیریت آن را دشوار می کند.

خلیل آبادی با اشاره به امکانات گردشگری در این منطقه، اظهار امیدواری کرد که با توجه به اماکن تاریخی و مراکز طبیعی در این منطقه بتواند از همجواری مناطق 12 و 20 در بهره گیری از فضاهای تاریخی و گردشگری چون کوه بی بی شهربانو، جنگل سرخه حصار و... موفق عمل کند.

ولی الله شجاع پوریان معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران نیز در این نشست ضمن قدردانی از مجموعه مدیریت شهری منطقه 15 با اشاره به ظرفیت های فرهنگی، تاریخی و گردشگری این منطقه به عنوان دروازه ورودی جنوب شرق پایتخت افزود: منطقه 15 با وجود دارابودن پردیس تئاتر حرفه ای شهر تهران، بزرگترین مرکز فنی حرفه ای بانوان، پردیس بانوان شهر تهران وهمچنین جاذبه های گردشگری، میراث باستانی، اماکن تاریخی و... محروم باقی مانده که باید برای رفع معضلات اجتماعی آن تلاش شود.

وی با بیان اینکه در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی قرار داریم، بر ضرورت برگزاری برنامه های متنوع فرهنگی در دهه مبارک فجر تاکید کرد.

معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با اشاره به برگزاری نخستین نشست ستاد استقبال از نورزو گفت: بنا داریم از تمام ظرفیت های درون بخشی شهرداری تهران برای اجرای فعالیت های نوروزی و خدمت رسانی به هم میهنان و میهمانان نوروزی پایتخت در سال 98 بهره بگیریم.

وی با اشاره به رویکرد فرهنگ محوری شهردار جدید پایتخت و رویکرد انسان محوری شورای پنجم اظهار امیدواری کرد که اتخاذ رویکردهای جدید به جلب رضایتمندی مردمی منجر شود.

شجاع پوریان نوع پیشبرد مقوله آسیب های اجتماعی در دوره گذشته مدیریت شهری را منجر به تحمیل هزینه های سنگین به شهرداری دانست و افزود: اکنون شهرداری از رویکرد تولی گری و کمپ داری به واگذاری و تسهیل گری تغییر کرده است. در دوره جدید تلاش کردیم در حیطه وظایف قانونی شهرداری تهران در این زمینه از جمله کمک به ضابطین قضایی در جمع آوری معتادان و متکدیان و همچنین آماده سازی زیرساخت ها تلاش کنیم.

تقویت مجموعه های کوثر، تعیین تکلیف تولیت پردیس تئاتر حرفه ای تهران و فرهنگسرای خاوران، تشکیل کمیته آسیب های اجتماعی ویژه منطقه  و انجام مطالعات اجتماعی فرهنگی از منظر آسیب های اجتماعی در این منطقه، توجه به حوزه معلولین، مناسب سازی ساختمان ها و زیرساخت های شهری، تقویت ظرفیت آموزش های شهروندی، تهیه شناسنامه فضاهای گردشگری و تاریخی، بازسازی و مرمت عمارت امیرسلیمانیه از عمده ترین مصوبات این نشست بود.