همدان - نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی بر لزوم تسریع در عملیات اجرایی راه آهن همدان به تهران که فقط ۱۱ کیلومتر آن باقی است؛ تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا حاجی بابایی پیش از ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران و در توضیح وضعیت پروژه های راه همدان بابیان اینکه بسیاری از پروژه های جاده ای و ریلی همدان سالهاست که در دستور کار قرار دارد اما سرعت کند پروژه ها گاهی زمان بهره برداری آنها را ناکارآمد کرده است، به پروژه راه آهن تهران- همدان اشاره کرد و گفت: راه آهن تهران- همدان بعد از ۱۳ سال پیگیری؛ سال گذشته زمانی به بهره برداری رسید.

وی بابیان اینکه راه آهن عادی پاسخگوی نیاز مردم در بخش های مسافری و باری نیست، عنوان کرد: طرح برقی و سریع الیسر شدن راه آهن تهران- همدان اوایل سال جاری در مجلس مصوب شد.

حاجی بابایی بابیان اینکه در جلسه ای با وزیر راه بر لزوم تسریع در عملیات اجرایی راه آهن همدان به تهران که فقط ۱۱ کیلومتر آن باقی است تاکید و درخواست تسریع در بهره برداری ارائه شد، گفت:راه آهن همدان به ملایر نیز در این جلسه مطرح و تسریع در عملیات اجرایی آن مورد تاکید قرار گرفت.

وی با تاکید بر اینکه مردم همدان ۱۷ سال است منتظر اجرایی شدن این پروژه ریلی هستند، افزود: راه آهن زنجان - بیجار - همدان نیز  ۱۰ میلیارد تومان اعتیار دارد که برای این پروژه پاسخگو نیست و باید در سال ۹۸ به طور ویژه در پیش بینی اعتبار ملی مدنظر قرار گیرد.

نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی با تاکید براینکه تسریع در عملیات اجرایی ایستگاه های همدان و شهرستان فامنین نیز در نشست با وزیر راه مورد تاکید قرار گرفت و درخواست شد مراحل مطالعات و پیش بینی و تخصیص اعتبار و عملیات اجرایی در اولویت های برنامه این وزارتخانه باشد، گفت: با وجودی که همدان چهارراه ریلی غرب کشور شده اما نیاز به پیگیری مستمر تا حصول نتیجه در پروژه های ریلی همدان وجود دارد.

حاجی بابایی گفت: در پروژه های جاده ای نیز پروژه های استراتژیک محورهای مواصلاتی همدان با غرب و مرکز مورد بحث قرار گرفت به طوری که تکمیل جاده مراد بلاغی با اعتبار ۵.۵ میلیارد تومان که عملیات اجرایی آن شروع شده در این جلسه درخواست و تاکید شد این پروژه درخواست چندین ساله مردم منطقه است و باید تکمیل و بهره برداری آن در اولویت برنامه ها قرار گیرد.

نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی گفت: تسریع در عملیات اجرایی اتصال قهاوند به اتوبان تهران نیز درخواست دیگری بود که از وزیر داشتیم کمااینکه اتصال اتوبان همدان به ملایر به اتوبان تهران از طریق قزل آباد نیز بیان و تاکید شد این پروژه مطالبه اهالی شهرهای ملایر و نهاوند و تویسرکان است که در سفرهای جاده ای منجر به صرفه جویی بیش از یک ساعت و نیم در وقت مردم استان همدان و استان های این منطقه می شود.

وی تاکید کرد: اتصال اتوبان تهران به همدان به میدان فرودگاه سردارشهید همدانی و لزوم شروع اتوبان از فرودگاه از موارد مطرح شده در جلسه با وزیر راه بود.

حاجی بابایی بابیان اینکه پروژه های دیگری مانند ساماندهی ورودی های همدان و کنار گذرهای شرقی و غربی نیز در این جلسه مطرح و دستور بررسی های آن اخذ شد، گفت: در حوزه های گردشگری ۴ مسیر گردشگری همدان و لزوم ایجاد زیر ساخت های ارتباطی برای تسهیل تردد گردشگران و اهالی این مناطق با وزیر و معاونین وی مطرح و بر ساماندهی مسیر گردشگری کیشین_ابرو تاکید شد.

نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی گفت: مسیر گردشگری امامزاده محسن، مسیر حیدره بالای شهر و مسیر سد اکباتان که نیاز به تامین اعتبار ملی دارد در دستور کار جلسه با وزیر بود.

وی بابیان اینکه مقرر شد برای مسیر رفت و برگشت جاده گردشگری گنجنامه جلسه مشترکی با قرارگاه خاتم الانبیاء تشکیل و ضمن تعریف دقیق طرح در راستای تسریع اجرای عملیات پروژه هماهنگی لازم صورت گیرد، گفت: با توجه به سیاستهای وزارت راه و شهرسازی مبنی بر تکمیل و اصلاح طرح های حوزه راهسازی و مسکن در مناطق محروم، راههای روستایی نیز در این جلسه مطرح و مقرر شد روستاهای بالای ۲۰ خانوار در برنامه قرار گیرد.

وی بابیان اینکه وزیر راه معتقد است برخی از مناطق حادثه خیز به قتلگاه مردم تبدیل شده است و آمار تلفات جاده ای قابل قبول نیست، گفت: با استفاده از این فرصت بررسی پروژه های جاده ای همدان مدنظر قرار گرفت و مقرر شد نقاط حادثه خیز همدان در دستور کار مطالعات این وزارتخانه قرار گیرد.