سهيلا جلودار زاده در گفت وگو با خبرنگار اجتماعي مهر افزود: رسيدگي به وضع بي خانمانها وظيفه سازمانهاي حمايتي كشور به خصوص سازمان بهزيستي ، كميته امداد امام خميني و وزارت كشور است اين سازمان ها و ارگانها بر اساس قوانين مكتوب وظيفه ساماندهي و رسيدگي به آسيبهاي اجتماعي را به عهده دارند.
وي ادامه داد: رسيدگي به وضع افراد بي خانمان نيازمند قانون و طرح جديدي نيست بلكه جزو وظايف ذاتي اين سازمانها محسوب مي شود وبي توجهي و سهل انگاري نسبت به اين موضوع را نشان مي دهد،اين سازمانها و نهادهاي مسئول هنوز نسبت به اين مسئله احساس درد نكرده اند.
وي افزود : هيچ يك از نهادهاي مسئول در اين زمينه تا به حال كمبود اعتبار رسيدگي به وضع بي خانمانها و كارتن خوابها را به مجلس منعكس نكرده اند ، در حالي كه اگر در اين مورد كمبودي وجود دارد مي توانند با انعكاس آن به مجلس به خصوص در زمان حاضر كه مجلس درگير تصويب لايحه بودجه و برنامه پنجساله چهارم است ، اقدام و بايد براي تامين نيازهاي خود در اين زمينه پا فشاري كنند.
نماينده مردم تهران اضافه كرد: متاسفانه سازمانها و نهادهاي مسئول در مسائل اجتماعي از اعتباراتي كه در اختيار دارند به نحو مطلوب استفاده نمي كنند و به جاي مديريت مالي مناسب به طور دائم از نبود منابع مالي شكايت مي كنند.
وي ادامه داد: افراد بي خانمان در سطح شهرها، كساني هستند كه به علل مختلف از زندگي دركنار خانواده محروم شده اند، بسياري از آنان معتادان يا افرادي هستند كه براي كار و پيدا كردن شغل به تهران يا شهرهاي بزرگ مي آيند ، علت اصلي اين معضل اجتماعي فقر است و وظيفه مستقيم و قانوني سازمانهاي حمايتي است كه براي نجات اين افراد اقدام كنند.
جلودار زاده گفت : وزارت كشور به عنوان مهمترين نهاد مسئول مسائل اجتماعي مي تواند نقش موثري در هماهنگ كردن بقيه سازماههاي مسئول داشته باشد ودر صورتي كه نهادهاي ديگر مانند شوراي شهر ، شهرداري يا ستاد مبارزه با مواد مخدر در اين زمينه فعاليت مي كنند ، اين فعاليت با هماهنگي و همكاري نهادهايي كه به طور مستقيم در اين زمينه مسئوليت دارند مانند سازمان بهزيستي ، كميته امداد و وزارت بهداشت انجام شود .