به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از فرمانداری طارم، فریدون هاشمنژاد در جلسه کارگروه سلامت شهرستان طارم نبود برخی امکانات درمانی از قبیل سونوگرافی و پزشکان متخصص در بیمارستان را از جمله مشکلات شهرستان عنوان کرد و افزود: این امر جدای از نگرانیهایی که برای مردم به دنبال داشته است، هزینه، وقت و انرژی و مخاطرات رفت و آمد بین شهرهای مجاور را به مردم تحمیل میکند.
وی با اشاره به زلزله سال ۶۹ رودبار طارم و کمبود امکانات بهداشتی و درمانی در منطقه، گفت: در هر حادثهای هماهنگی دستگاههای اجرایی باهم نقش تاثیرگذاری ایفا میکند تا جایی که اگر کمکهای هلال احمر و اقدامات داوطلبانه نبود تلفات زلزله در طارم بیشتر میشد.
فرماندار طارم گفت: حوزه بهداشت و درمان طارم از کمبود پزشک متخصص رنج می برد.
هاشم نژاد با اشاره به احداث بیمارستان شهدای طارم بعد از زلزله سال ۶۹، افزود: طی ۴۰ سال بعد از انقلاب اسلامی اقدامات بسیار خوبی در حوزه بهداشت و درمان در شهرستان طارم انجام شده است، ولی تا رسیدن به نقطه مطلوب هنوز فاصله دارد .
وی با اشاره به ایجاد زیرساختهای اساسی در بسیاری از حوزهها در طول ۴۰ ساله انقلاب اسلامی، عنوان کرد: علیرغم تحریمهای تحمیلی علیه کشورمان دولت تدبیر و امید با تمام موانع موجود در کشور اقدامات خوبی در حوزه بهداشت و درمان انجام داده است .
فرماندار طارم تکمیل و تجهیز بیمارستان شهدای طارم را از اولویتهای منطقه برشمرد و افزود: با توجه به حجم مراجعاتی که مردم به تنها بیمارستان شهرستان دارند این امر بایستی در کوتاه مدت محقق شود .
هاشمنژاد از تکمیل شدن روند احداث ساختمان درمانگاه شهر چورزق خبر داد و تاکید کرد: با توجه به نیاز منطقه به این درمانگاه ضروری است حداکثر تا دهه فجر تجهیز و مورد بهرهبرداری قرار گیرد