به گزارش خبرگزاری مهر، حسین مقصودی در یازدهمین سالگرد تأسیس بنیاد برکت توسط ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) با بیان این مطلب افزود: توسعه، عدالت، اشتغال و محرومیتزدایی از مبانی نظام و همواره مورد تأکید امام راحل و مقام معظم رهبری بوده است.
وی با اشاره به اقدامات بنیاد برکت در ساخت مراکز آموزشی تصریح کرد: به عنوان یک معلم، اثرات فاز اول مدرسهسازی بنیاد را که از آن بهعنوان هزارهی اول یاد میشود از نزدیک لمس کردهام. از یکهزار مدرسهای که در فاز دوم این طرح در حال ساخت است، ۱۵ مدرسه نیز در مناطق محروم حوزهی انتخابیهی بنده احداث میشود. پنج مدرسه از این تعداد به بهرهبرداری رسیده و ۱۰ مدرسهی دیگر در حال تکمیل است.
مقصودی ادامه داد: بنیاد برکت برای دانشآموزان روستای محروم «مچ» از توابع سبزوار که در کانکسهای فرسوده تحصیل میکردند، در سال ۹۶ و فقط در عرض شش ماه، یک واحد آموزشی احداث کرد.
این عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی به فعالیتهای بنیاد برکت در حوزهی بهداشت و درمان نیز اشاره کرد و افزود: این بنیاد ساخت ۱۲ خانهی بهداشت را در حوزهی انتخابیهی بنده در دستور کار دارد. همچنین پروژههای عمرانی و زیربنایی دیگری از جمله ساخت راههای روستایی، آبرسانی به مناطق دورافتاده و محروم و ... را در منطقهی سبزوار در دست اجرا دارد.
وی با اشاره به مساعدت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در تأمین جهیزیهی زوجهای کمبضاعت اظهار داشت: در حوزهی انتخابیهی من دختران جوانی بودند که سالها به علت عدم توانایی در تهیهی جهیزیه، از تشکیل زندگی مشترک محروم مانده بودند که با همکاری ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) جهیزیهی آنها تأمین شده است.
نمایندهی مردم سبزوار ورود بنیاد برکت به مبحث اشتغالزایی را در حوزهی انتخابیهی خود مهم برشمرد و خاطرنشان کرد: با اینکه نرخ رسمی بیکاری در منطقه، ۱۳ درصد اعلام شده، اما رقم واقعی ۳۰ درصد است. طبق دستور دکتر مخبر، رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) قرار است سرمایهگذاری خوبی برای اشتغالزایی در منطقه انجام شود.
مقصودی ادامه داد: مشارکت بنیاد برکت با شرکتهای کمتوانی که زیرساختها و ظرفیتهای مناسب و لازم را برای فعالیت دارند، اما از توانایی مالی کمی برخوردار هستند، موجب رونق اقتصادی و در نتیجه، افزایش اشتغال میشود.
وی با برشمردن ظرفیتهای موجود در سبزوار و مناطق اطراف برای اشتغالزایی عنوان کرد: سبزوار در بحث گیاهان دارویی جزو ۷ منطقهی غنی کشور است. همچنین رتبهی اول تولید گوشت سفید در استان خراسان
رضوی را داراست و ۳۵ درصد مایحتاج استان را تأمین میکند. نزدیک به ۲۵ درصد از لباس ورزشی کشور هم در روستاهای سبزوار تولید میشود.
نمایندهی سبزوار در مجلس در خصوص کسبوکارهای خرد و خانگی هم توضیح داد: قالیبافی در منطقه بسیار پررونق است، بهطوری که فقط در یک روستا امکانات و ۳۰۰ وام اشتغال به قالیبافان پرداخت شده است. همچنین پرورش بلدرچین و قرقاول نیز از جمله فعالیتهای قابل گسترش در خانهها است که میتوان بر روی آن سرمایهگذاری کرد.
مقصودی افزود: شیرینی خانگی سبزوار هم از مرزها گذشته و علاوه بر کشورهای آسیایی به اروپا و از جمله کشور دانمارک صادر میشود. در حوزهی صنایع دستی هم امکان سرمایهگذاری برای ایجاد کسبوکارهای خرد و خانگی وجود دارد.