جراحی ایمپلنت ( کاشت دندان ) به وسیله نرم افزار رایانه 2 تا 4 اسفندماه در ششمین کنگره بین المللی انجمن پروستودنتیست ها به دندانپزشکان کشور ارائه می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر اکبر فاضل دبیر این کنگره افزود: دندانپزشک به کمک این تکنیک قادر است، محل دقیق ایمپلنت را شناسایی کرده و از مشکلات بعدی ناشی از قرار نگرفتن ایمپلنت در جای صحیح خود جلوگیری کند.

وی ادامه داد: در این شیوه ابتدا بیمار را برای سی تی اسکن می فرتسند و سپس به کمک یک نرم افزار قطر و طول استخوان به منظور شناسایی دقیق محل ایمپلمنت اندازه گیری می شود.

به گفته دکتر فاضل، به کمک " استریولیتو گرافی" مدل فک انسانی ابتدا به وسیله پلاستیک طراحی شده، سپس محل دقیق قرار گرفتن ایمپلمنت تعیین می شود.

وی خاطرنشان کرد: روش پزشکی سه بعدی که بیشتر برای بیمارانی که بر اثر حوادث جمجمه خود را از دست داده اند، شیوه دیگری است که به کمک آن دندانپزشک می تواند، با قطعه ای از جنس پلاستیک و با بهره گیری از روش استریولیتوگرافی نسبت به تعیین دقیق مکان ایمپلمنت اطمینان پیدا کند.

دبیر هفتمین کنگره بین المللی انجمن پروستودنتیست ها گفت: تکنیک "ربان سرجری" یا جراحی به کمک ربات از دیگر روش هایی است که برای نخستین بار در کشور در این کنگره ارایه خواهد شد.

وی ادامه داد:  در این شیوه کلیه اعمال کاشت دندان به وسیله یک ربات انجام شده و دندانپزشک تنها نقش یک هدایت گر را دارد .

به گزارش مهر، ششمین کنگره بین المللی انجمن پروستودنتیست های ایران 2 تا 4 اسفند ماه با حضور استادان داخل و خارج کشور در مرکز همایش های رازی تهران با هدف ارتقای سطح علمی دندانپزشکان متخصص و عمومی و نیز آشنایی آنان با آخرین دستاوردها و یافته های علمی در زمینه پروتزهای دندانی برگزار می شود.