به گزارش خبرنگارمهر، مدیرمرکز موسیقی حوزه هنری ضمن بیان این مطلب در همایش هنر انقلاب گفت: متاسفانه برخی اعمال سیلقه ها در سطح مدیران و مسئولان موجب شد تا موسیقی بعد از انقلاب به رشد کیفی نرسد.
رضا مهدوی افزود: به عنوان مثال از این اعمال سلیقه ها در صدا و سیما بسیار دیده شده است تا جائی که نمایش ساز از رسانه ای ملی مانند تلویزیون منع شده و به جای آن فقط صدای خواننده را پخش می کنند و این در حالی است که تنها بعضی از علما فقط با صدای ساز مشکل دارند نه با شکل و شمایل آن و من تعجب می کنم چرا صدای ساز پخش می شود اما از نمایش ساز هنگام نواختن امتناع می شود .
وی با اشاره به اینکه این اعمال سلیقه ها باعث شد تا غالبا آثار ارزنده ای درعرصه موسیقی تولید نشود گفت : همین اهمال کاری ها باعث شد که در طول 27 سالی که از عمر انقلاب می گذرد هنوز آثار شاخصی در زمینه موسیقی انقلاب ، - جزء برخی از آثار که اوایل انقلاب و 8 سال دفاع مقدس تولید شده - اثر قابل توجهی نداشته باشیم. به عنوان مثال ما هنوز موسیقی درستی برای پیامبر و امامان نساخته ایم و هنوز هم از موسیقی "ژان میشل ژار"(آهنگساز فیلم محمد رسول الله) استفاده می کنیم .
این مدرس و نوازنده سنتوردر ادامه به آموزش موسیقی انقلابی اشاره کرد و گفت: در دانشگاهها و آموزشگاههای موسیقی که روز به روز مانند قارچ سبز می شوند، کمترین توجهی به تدریس موسیقی انقلابی و پرورش نیروهای مستعد در این زمینه نمی شود.
مهدوی در پایان تصریح کرد: متاسفانه در شورای انقلاب فرهنگی که با انگیزه حفظ و اشاعه ارزشهای انقلاب تاسیس شده؛ در جهت تغییر و سازماندهی سرفصلهای درسی در دانشگاه هنر موسیقی به هیچوجه رسیدگی صورت نمیگیرد و به نظر من باید در زمینه تدریس موسیقی، پالایش و بازآفرینی صورت گیرد. این در حالیاست که در طول چند سال آموزش موسیقی، تنها دو ساعت موسیقی انقلاب تدریس می شود و بقیه واحدها به آموزش موسیقی قرن 18 اختصاص دارد. به هر حال اگر مسئولان در سرفصلهای آموزشی تغییری ایجاد نکنند و تدریس موسیقی رنگ و بوی انقلابی به خود نگیرد، بهتر آن است که دانشکده موسیقی دانشگاههای هنر را تعطیل کنند.