سمنان - معاون سیاسی امنیتی استاندار سمنان بابیان اینکه تأثیرات معنوی نماز در استان ترویج یابد، گفت: هیچ بهانه‌ای برای برپانداشتن نماز در ادارات سمنان پذیرفته نمی‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سعید ناجی غروب یکشنبه در مراسم تجلیل از خادمان اجلاس سراسری نماز سمنان به میزبانی دفتر نماینده ولی فقیه در سمنان، بابیان اینکه مردم و مسئولان استان در برگزاری اجلاسیه نماز ماه گذشته خوش درخشیدند، تأکید کرد: معتقدیم که باید تأثیرات معنوی نماز در استان ترویج یابد و لذا از این منظر بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌های استان ضرورت دارد.

وی با اشاره به تأثیرات معنوی و رفتاری اجلاس نماز در استان سمنان، ابراز کرد: تأثیرات معنوی نماز در زندگی فردی و اجتماعی جامعه بسیار شاخص است لیکن در نظام دینی و حکومت اسلامی که امر حکومت‌داری بر عهده مسئولان اجرایی است باید گفت هیچ بهانه‌ای برای برپانداشتن نماز در عرصه اداری استان پذیرفته نمی‌شود.

معاون استاندار سمنان بابیان اینکه اگر می‌خواهیم نماز تأثیر خود را در جامعه نشان دهد نیاز به تقویت این اتفاقات در جامعه هستیم، بیان داشت: کم‌توجهی به نماز در حوزه‌های مختلف می‌تواند انسان را از مسیر سعادت منحرف کند لذا باید همه تلاش‌ها درزمینهٔ نماز منتج به آثار و برکات معنوی و رفتاری نماز در جامعه شود درنتیجه می‌بایست از دل نماز، تأثیرات بیشتر و پرنفوذتری برای جامعه و استان را استخراج کرد.

ناجی ضمن بیان اینکه باید تلاش شود این اجلاسیه‌ها در سطوح مختلف در استان برگزار شود، گفت: برای اجلاس نماز می بایست بتوانیم تاثیرات مفیدتری برای سراسر کشور و استان استخراج کنیم تا هم ثواب معنوی و هم تاثیرات آن در جامعه ملموس‌تر شود.