بجنورد- نماینده مردم پنج شهرستان خراسان شمالی در مجلس شورای اسلامی از رفع دغدغه های پیش روی اجرای عملیات ساخت راه آهن گرگان- بجنورد- مشهد خبر داد.

علی اکبری در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه برای ساخت راه‌آهن گرگان- بجنورد-مشهد منتظر تصویب این پروژه در شورای اقتصاد و هیئت دولت بودیم، اظهار کرد: سهم دولت برای اجرای این پروژه ۱۵ درصد تعیین شده که از طریق صندوق توسعه ملی پرداخت می‌شود.

اکبری افزود: همچنین ۸۵ درصد هزینه ساخت پروژه راه‌آهن گرگان - بجنورد - مشهد را شرکت چینی قبول و قرارداد مربوطه منعقد شده است.

وی با بیان اینکه هنوز زمان اجرای این پروژه ملی به طور دقیق تعیین نشده است، گفت: برای اجرای هرچه سریع تر عملیات ساخت راه‌آهن گرگان - بجنورد -مشهد در حال پیگیری و مذاکره هستیم.

نماینده مردم بجنورد، گرمه، جاجرم، راز و جرگلان و مانه و سملقان در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: تاخیر در ساخت راه‌آهن گرگان - بجنورد -مشهد ضرر زیادی را وارد کرد چرا که قبل از افزایش قیمت ها این پروژه با ۱۰ هزار میلیارد تومان سرمایه اجرایی می شد.