اراک- معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مرکزی گفت: تعامل مطلوب دستگاه های مرتبط و بهره گیری بهینه از امکانات و تجهیزات موجود، مولفه های اساسی در مدیریت بحران و مواجه با حوادث غیرمترقبه است.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی زندیه وکیلی پیش از ظهر پنجشنبه در حاشیه دوره یک روزه آموزشی مدیریت جامع سوانح و بلایای طبیعی استان مرکزی در اراک، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: استان مرکزی به عنوان استان معین در حوادث غیرمترقبه و بحران استان های همجوار تعیین شده که در این خصوص باید از آمادگی کامل برخوردار باشد، لذا برپایی کارگاه‌های آموزشی و علمی در این زمینه دستور کار قرار دارد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مرکزی افزود: انتخاب استان های معین در حوادث، بر اساس سیاست وزارت کشور صورت گرفته که در این خصوص علاوه بر آمادگی کامل در زمینه نیروی انسانی و تجهیزات، باید آگاهی لازم را برای مقابله با بحران و حوادث غیرمترقبه استان های هدف را داشته باشیم.

وی بیان کرد: با برپایی کارگاه‌ها و مانورهای مختلف آموزشی و علمی بایستی توان دستگاه ها و نیروهای مرتبط با این گونه مسائل در استان مرکزی، ارتقا یابد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: شورای بحران استان مرکزی زیر مجموعه ۱۴ کارگروه است که هر کدام از این کارگروه‌ها وظایفی را در زمینه حوادث مختلف برعهده دارد.

وی ادامه داد: برای بالا بردن سطح آمادگی، نیاز به برگزاری کلاس های آموزشی، کارگاه های علمی و مانورها است و این برنامه‌ریزی‌های انجام شده در طول سال با هدف بالا بردن سطح آگاهی و توان دستگاه ها و افراد مرتبط برای مقابله با حوادث غیر مترقبه و بحران شکل گرفته است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: چنانچه هماهنگی بین دستگاه‌ها باشد، می توان بهترین استفاده را از امکانات موجود در مواقع بروز حوادث غیرمترقبه به کار گرفت.

زندیه وکیلی خاطرنشان کرد: بایستی همواره آمادگی برای بروز حوادث در استان و همچنین کمک به استان‌ هایی که معین آنها هستیم را داشته باشیم و چنین شرایطی نیاز به تجهیزات مدرن و نیروهای کار آزموده و توانمندی دارد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مرکزی تصریح کرد: گرچه تجربه ثابت کرده است استان مرکزی در این زمینه از توانایی بالایی برخوردار است، اما هرچه آمادگی ارتقا یابد باز هم جای کار وجود دارد و بایستی این مهم مورد توجه قرار گیرد.