حجت الاسلام والمسلمین محمد قطبی در گفت و با خبرنگار مهر با اشاره به حماسه ۹ دی اظهار داشت: یکی از دستاوردهای انقلاب، جمهوریت بود و دولت در این سال ها سابقه خوبی در برگزاری انتخابات داشت، در سال ۸۸ همچون دوره های گذشته و طبق معادله انتخاباتی، انتخابات برگزار و ۵ رکن اصلی دموکراسی در آن رعایت شد.
وی ادامه داد: متاسفانه بعضی افراد عامدانه یا غیر عامدانه فریب دشمن را خوردند و با این تفکر که میتوان مسیرانتخابات را منحرف کرد و شبکه انتخابات را زیر سوال برد یک بازی سیاسی را راه انداختند و این بازی به فتنه ای تبدیل شد که دنبال براندازی نظام بود.
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان با بیان اینکه هدف از این فتنه ها زمین گیر کردن نظام جمهوری اسلامی بود، تصریح کرد: این فتنه مدت ها طول کشید با اینکه دولت آنها را کنترل کرد اما به اغتشاشات رسید و نا امنی هایی را ایجاد کرد و در آن زمان آمریکا و اسرائیل از جنبش سبز دفاع کردند و این دفاع نشان داد که فتنه ها از خارج از کشور سرچشمه می گیرد.
وی ادامه داد: اغتشاشات از انتخابات به عاشورای سال ۸۸ رسید و به عذاداری های حسینی اهانت شد، در آن زمان که مردم دیدند بحث از مسائل سیاسی گذشت و به ائمه و قرآن و مسجد رسید و با یک جنبش و حماسه جدی، اغتشاشات را سرکوب کردند.
حماسه ۹ دی متکی به حضور مردم بود
وی با اشاره به حماسه مردم در ۹ دی افزود: ۹ دی رویدادی است که ویژگی های مهمی دارد، ویژگی اول این حماسه ایجاد نقطه عطفی در تاریخ انقلاب و نقش تعیین کننده مردم است، دومین ویژگی ۹دی حضور ارزشمند مردم است چراکه حماسه ۹دی کاملا متکی به حضور مردم بود.
حجت الاسلام والمسلمین قطبی با اشاره به بخشی از بیانات رهبر معظم انقلاب که می فرمایند تلاش کنید در سایه دین تحقق حکومت اسلامی را دنبال کنید، اظهار داشت: این سخن رهبری خط فکر زیبایی است تا از آن استفاده کنیم و بینش اجتماعی جوانان نسبت به حاکمیت اسلامی را بالا ببریم زیرا به هر میزان که نفس جوانان نسبت به دین شناخت پیدا کند بیشتر از نظام دفاع خواهند کرد و در مقابل دشمن خواهند ایستاد.
وی بیان داشت: به نظر می رسد در رسانه ملی آموزش های خوبی در این زمینه ارائه شده است اما درباره آموزه های دینی باید بیشتر تلاش کنیم، من به یاد دارم در دوان انقلاب و چند سال اول انقلاب برنامه های اندیشه ای درباره نظام برگزار می شد و هرجا دانشجو و طلبه در کنار یکدیگر جمع شده بودند بحث های اندیشه ای بین آنها رواج داشت و این گفت و گو ها باعث می شد نسل جوان از نظر فکری رشد کند.
جوانان را باید با آموزه های دینی و حکومت دینی آشنا کرد
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان با بیان اینکه امروزه گفت و گو بین اقشار دانشجو کاهش پیدا کرده است، ادامه داد: یکی از مهم ترین وظایفی که امروزه داریم آشنایی جوانان با آموزه های دینی و حکومت دینی است تا بصیرت را ارتقاء دهیم و زمانی که این اتفاق بیافتد نسل مدافع انقلاب را در مقابل دشمنان خواهیم داشت اما اگر اندیشه نو و تفکر ناب را به جوانان منتقل نکنیم آنها نمی تواند واقعیت نظام را درک کنند و راه های دیگری را پیش خواهند گرفت.
وی با تاکید بر اینکه هرجا مردم حضور جدی داشته باشند انقلاب تثبیت شده است، گفت: تا زمانی که مردم ما در میدان باشند و بینش سیاسی دقیق و حکیمانه آنها حفظ شود، انقلاب بیمه است و ادامه پیدا خواهد کرد اما اگر انقلاب مردم را از دست دهد دچار تلاطم جدی خواهد شد.
حجت الاسلام والمسلمین قطبی تبلیغات در زمینه ۹دی را ضعیف دانست و تصریح کرد: در زمینه تبلیغات کار جدی صورت نگرفته اما آنچه که مردم را به میدان می آورد خود مردم هستند، اگرچه تبلیغات ضعیف بوده اما مردم معطل رسانه ها نشدند بلکه وظیفه خود را می دانند و حضور آنها در راهپیمایی های ۹دی غرور آفرین است.