امیر اسمی برگزارکننده نمایشگاه «لبخند با شکوه آقای رادی» که در قالب نخستین جشنواره تئاتر اکبر رادی برگزار شده است در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: این نمایشگاه شامل ۲۷ اثر هنری از ۲۷ هنرمند رشته هنرهای تجسمی است که درباره اکبر رادی به خلق اثر پرداختهاند.
وی اظهار کرد: ۲۷ اثری که از جمعه ۱۴ دی ماه در این نمایشگاه به نمایش در آمده از رشتههای هنری طراحی، نقاشی، عکاسی، تصویرسازی، گرافیک، حجم و کاریکاتور است که توسط استادان بنامی چون فخرالدین فخرالدینی، حسین زندهرودی، قباد شیوا، ابراهیم حقیقی، ساعد مشکی و فرزاد ادیبی خلق شدهاند.
برگزارکننده نمایشگاه «لبخند با شکوه آقای رادی» درباره عنوان این نمایشگاه بیان کرد: نام این نمایشگاه از متن نمایشنامه «لبخند باشکوه آقای گیل» گرفته شده است.
وی با اشاره به اینکه برگزاری چنین نمایشگاههایی باعث میشود هنرمندان درباره بزرگان هنر دست به مطالعه و خلق اثر بزنند، تاکید کرد: پیشنهاد برگزاری این نمایشگاه که متشکل از چندین رشته هنرهای تجسمی است از سوی بهزاد صدیقی دبیر جشنواره مطرح شد تا پوستر و عکسها درباره اکبر رادی به نمایش گذاشته شود اما از آنجا که تعداد آثار شاخص به حدی که میخواستیم نمیرسید، تصمیم گرفتیم نمایشگاهی از چند رشته برپا کنیم.
اسمی افزود: این نمایشگاه اگرچه دغدغه همیشگی محسوب میشود اما به طور کل با همکاری بنیاد رادی شکل گرفته است و از آنجا که اولین جشنواره تئاتر بنیاد رادی با افتتاح این نمایشگاه آغاز شد، در این نمایشگاه فرصتی پیش آمده است تا چنین ایدههایی را پیش ببریم و به اکبر رادی در قالب هنرهای تجسمی بپردازیم.
وی درباره برگزاری نمایشگاه در گالری آریا تصریح کرد: نمایش آثار هنری در گالری آریا از سوی بهزاد صدیقی و به شکل خیلی اتفاقی انجام شد. هماهنگیها با گالریها سخت است و گاه تفاوت فضاهای هنری در گالریها باعث میشود تا گالریداران به راحتی زیر بار برگزاری چنین نمایشگاههایی نروند در حالی که گالری آریا از این طرح استقبال بسیار خوبی کرد و با توجه به سابقه درخشانی که این نگارخانه دارد ما تصمیم گرفتیم «لبخند باشکوه آقای رادی» را در این فضا برگزار کنیم.
برگزارکننده نمایشگاه «لبخند با شکوه آقای رادی» افزود: ما خواستیم با نمایش آثار در گالری، نمایشگاه را به شکل حرفهای و اصولی برگزار کنیم و فضای هنری بیشتر حاکم شود.
وی یادآور شد: در هر کشور بزرگان رشتههای هنری به خصوص ادبیات و ادبیات نمایشی مثل اکبر رادی معدود هستند بنابراین لازم است برای فراموش نشدن فعالیتهایشان جایگاه و نقش این افراد را یادآوری کنیم. همچنین وقتی بنیادی برای یک نفر تشکیل میشود لازم است تا طبق سیاستها، آن هنرمند به جامعه و نسل جدید شناخته شود.
اسمی در پایان با تاکید بر اینکه نحوه معرفی بزرگان و انتشار آثارشان نکتهای حائز اهمیت است، تصریح کرد: با این روش خود و هنرمندان رشتههای دیگر را بیشتر ترغیب به دانستن درباره ادیبان، مشاهیر و بزرگان میکنیم.
نمایشگاه «لبخند با شکوه آقای رادی» از ۱۴ تا ۲۱ دی ماه در گالری آریا واقع در خیابان ولیعصر، بالاتر از عباسآباد، کوچه زرین، پلاک ۱۰ برپاست.