اردبیل – رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل از ایجاد و راه اندازی دو رشته دستیاری تخصصی پزشکی ارتوپدی و بیماری‌های مغز و اعصاب در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، قدرت اخوان اکبری شامگاه چهارشنبه در جلسه بررسی و توسعه رشته‌های تخصصی پزشکی در اردبیل افزود: مجوز راه اندازی این رشته ها به استناد مجوز شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی توسط وزیر بهداشت در دانشگاه علوم پزشکی اردبیل صادر شد.

وی با اشاره به ایجاد رشته های جدید دستیاری با هدف تربیت نیروهای تخصصی در استان اضافه کرد: با همت مجموعه دانشگاه و با هدف توسعه خدمات کیفی و کمی در استان، همگام با تجهیز بیمارستان ها، با ایجاد رشته های دستیاری در دانشگاه و ارتقا مرتبه علمی اعضای هیئت علمی به مراتب علمی استاد تمامی و دانشیاری زمینه های رشد و بالندگی در حوزه آموزشی پژوهشی و علمی در دانشگاه علوم پزشکی اردبیل فراهم شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با اشاره به تایید قطعی پذیرش دستیاری رشته های داخلی، کودکان و بیهوشی در طی دو سال گذشته و اخذ مجوز راه اندازی کارشناسی ارشد پرستاری اورژانس طی امسال بیان داشت: در سایه تلاش های مجموعه مدیریتی دانشگاه امسال مجوز راه اندازی رشته های دستیاری ارتوپدی و بیماریهای مغز و اعصاب از طرف شورای گسترش برای دانشگاه علوم پزشکی اردبیل صادر شد.

تلاش برای ایجاد ۶ رشته تخصصی دیگر

وی  تاکید کرد: در عین حال تلاش برای توسعه کیفی و کمی آموزش در علوم پزشکی محدود به این رشته ها نیست و اقدامات موثری برای راه اندازی دستیاری رشته های تخصصی رادیولوژی، پوست و مو، قلب و عروق، روانپزشکی و کارشناسی ارشد ژنتیک صورت گرفته و بزودی شاهد ایجاد این رشته ها در اردبیل خواهیم بود.

اخوان اکبری ادامه داد: همچنین تاسیس مرکز تحقیقات طب مکمل و آبدرمانی و رشته آبدرمانی در دوره تخصصی دستیاری برای اولین بار در کشور در دست پیگیری و اقدام جدی و عملی مسئولان دانشگاه و استان است که بی شک ایجاد آن می تواند با گسترش گردشگری سلامت نقش بسیار مهمی در توسعه اقتصادی استان ایفا کند.

به گفته وی عقد تفاهم نامه توسعه آموزش علوم پزشکی و برنامه ریزی برای تبادل استاد و دانشجو با دانشگاه های ترکیه و آذربایجان و پیگیری جذب دانشجوی بین الملل و راه اندازی آموزش مجازی علوم پزشکی از سایر اقدامات انجام شده در حوزه آموزشی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در سال اخیر است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با اشاره به رشد چشمگیر ارتقاء مرتبه علمی اعضای هیئت علمی دانشگاه در دو سال گذشته یادآور شد: تعداد استاد تمام در دانشگاه از چهارر نفر در سال ۹۵ به ۱۱ نفر در سال ۹۷ افزایش یافته و هم اکنون دانشگاه با وجود ۱۵۱استادیار، ۳۹ دانشیار و ۱۱ استاد در تربیت بالغ بر سه هزار و ۳۰۰ دانشجو در رشته های تخصصی، کارشناسی ارشد، پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و پیراپزشکی فعال است.