به گزارش خبرنگار مهر، محسن وطن خواهی با بیان اینکه شهر جدید پرند ۳۴۲۰ هکتار محدوده و ۲.۶ برابر آن حریم دارد، گفت: یک سوم این شهر مسکن مهر بوده که در ۷ فاز ساخته شده است.
وی ادامه داد: ۲۵۸۰۰ واحد مسکن مهر از مجموع ۹۵۹۰۰ واحدی که به عهده شهر جدید پرند گذاشته شد، باقی مانده است که برای تکمیل این ۲۵ هزار واحد، ۲۲۰ میلیارد تومان سهم آورده متقاضیان است. همچنین ۱۳ هزار واحد تا دهه فجر تکمیل می شود که تکمیل این واحدها در صورت همکاری دستگاه های خدمات رسان و ارائه انشعابات آب، برق، گاز و فاضلاب به آنها است. اما در صورتی که این انشعابات نرسد، ۵ هزار واحد از این ۱۳ هزار واحد به طور کامل با خدمات زیربنایی تکمیل خواهد شد.
مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پرند درباره سهم این شهر جدید از ۲۰۰ هزار واحد مسکن مشارکتی شهرهای جدید اظهارداشت: ۱۵ هزار واحد مسکن مشارکتی در این شهر احداث می شود که به روش مسکن مهر نبوده و با کمک سرمایه گذار احداث می شود. این ۱۵ هزار واحد تا پایان سال ۹۹ به اتمام خواهد رسید.
وی یادآور شد: شهر جدید پرند سالی ۲۳ تا ۲۶ درصد رشد جمعیت دارد که بر اساس سرشماری سال ۹۵ بیش از ۹۷ هزار نفر جمعیت این شهر جدید است که در حال حاضر به ۱۴۰ هزار نفر افزایش یافته است.
وطن خواهی با تاکید بر اینکه ۲۵ هزار واحد مسکن مهر نیمه تمام داریم که قول داده ایم تا شهریور ۹۸ آنها را تکمیل کنیم، به موضوع حمل و نقل این شهر جدید اشاره و اظهارکرد: ایستگاه تبادلی خط ۳ متروی تهران با راه آهن حومه ای پرند به زودی در ایستگاه آزادگان احداث می شود. همچنین تا چند ماه آینده متروی فرودگاه امام نیز با همکاری شهرداری تهران و با کمک ۱۵۰ میلیارد تومانی شرکت عمران شهرهای جدید از محل تهاتر اراضی خود با شهرداری به شهر جدید پرند خواهد رسید.
مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پرند از دیگر خدماتی که قرار است طی ماه های آینده در پرند احداث یا ساخت آنها آغاز شود، گفت: احداث خط راه آهن سبک (ال آر تی) قرار است فاز ۶ شهر جدید پرند را به ایستگاه راه آهن این شهر متصل کند. همچنین قرارداد ساخت نیروگاه خورشید ۷ مگاواتی به امضاء رسیده و یک فروشگاه هایپرمارکت نیز در دهه فجر امسال کلنگ احداث آن در پرند زده خواهد شد.
به گفته وطن خواهی، شهر جدید پرند به دلیل کمبود سرانه آموزشی، دارای مدارس دوشیفته است و علی رغم آنکه شرکت عمران شهر جدید پرند ۴ مدرسه در این شهر احداث کرده است، اما وزارت آموزش و پرورش به دلیل محدودیت منابع مالی برای خرید تجهیزات آموزشی، از تحویل این ۴ باب مدرسه خودداری می کند که در نهایت به دستور وزیر راه و شهرسازی قرار شد شرکت عمران شهرهای جدید از محل منابع داخلی خود به آموزش و پرورش برای خرید تجهیزات اموزشی و نصب در این ۴ مدرسه کمک مالی کند.